Blog van Calexico

afbeelding van Calexico

Gekker?

Na het enorm zware weekend van vorige week werd ik sochtends wakker.. Ik lag nog steeds op de bank, want terug naar het bed waar zij nog enkele uren geleden had gelegen was me even te zwaar.. Ik zag de ravage in huis, al de lege plekken waar spullen van haar lagen of hingen die in haar woede en haast waren weggerist.. De kast die nog scheef stond waaraan ze zich had vastgegrepen toen ik haar letterlijk het huis uit had gezet.. Het was een somber en deprimeren tafereel.. Maar.. Voelde ik me daar niet een klein beetje opgelucht? Zou het??!

afbeelding van Calexico

Ben ik gek?

Er is zoveel gebeurd deze periode.. Het lijkt alsof het maaaanden geleden is dat die emotionele en enorm verwarrende uitbarsting van november langs me heen raasde maar tot mijn grote schrik zie ik dat dat maar een maand geleden is allemaal..

afbeelding van Calexico

2 helse nachten: Suicide en vernietiging..

Heb 2 helse nachten achter de rug..

Dinsdagavond had ik een slaapdienst (ik werk met verstandelijk gehandicapten). Overdag en savonds kwamen er wat smsjes en mailtjes over en weer.. Voorzichtig en op afstand, maar niet fel of hard.. Ik schreef een mailtje terug waarin ik benadrukte dat ik zo blij was dat ze er is, dat ik van haar hield, dat ik vertrouwen had in dat het allemaal zijn plek wel zou vinden en dat ik er voor haar zou blijven, hoe dingen ook zouden lopen..

Daarna volgden een paar hele lieve SMSjes.. waarin ze weer een heel stuk warmer werd..

afbeelding van Calexico

Heftig in de war...

Hallo,

Ik heb sinds drie maanden een vriendin die ooit gediagnosticeerd is met Borderline, maar zelf niets wil weten van dat etiket. Ze kreeg het advies om zich een jaar in een kliniek op te laten nemen maar koos er voor om te gaan studeren (kunstacademie), als alternatieve therapie..

afbeelding van Calexico

Helaas..

Hallo allemaal,

Ik heb al een aantal keer op het punt gestaan mijn verhaal te doen, maar bedacht me elke keer weer.. Ik heb hier ooit onder een andere naam gestaan, maar houd die liever geheim.. Destijds heb ik erg veel aan de bezoekjes op LDVD gehad, de contacten, de verhalen van je medeschrijvers en de reacties op blogjes hebben allemaal bijgedragen aan het stukje verwerkingsproces.. Ik hoop dat dat dit keer ook lukt..

Inhoud syndiceren