Blog van Chrysothemis

afbeelding van Chrysothemis

Alweer een quote

Een citaat over "game changing events": gebeurtenissen in het leven die alles op zijn kop zetten. Dingen die je leven zodanig veranderen, dat zelfs je relatie in het gedrang kan komen. Veel mensen kiezen ervoor om plechtig aan elkaar te beloven dat ze "wat er ook gebeurt" hun relatie zullen beschermen. Ze proberen te voorkomen dat er game changers plaatsvinden, of ze proberen de gevolgen ervan voor zichzelf te houden om hun relatie te behouden. Franklin Veaux zegt er dit over:

afbeelding van Chrysothemis

Over romantiek

Een van mijn favoriete stekjes in de blogosphere is de blog van Mama Java, aka The Polyamorous Misanthrope. Ze schreef ooit dit gedicht, en met Valentijnsdag in aantocht, raakte het een momenteel bijzonder strak aangespannen snaartje in mij. Sorry voor het grove taalgebruik, ik ben er normaal geen liefhebber van, maar hier heeft het wel een functie, denk ik, dus ik roep dichterlijke vrijheid in.

Fuck the Fairy Tales

afbeelding van Chrysothemis

Discipline

Mijn zelfvertrouwen laat het grondig afweten, de laatste weken.

Ik vind mezelf te dik, lui, te dom. In plaats van studeren, sporten, huishouden en kranten en literatuur lezen zit ik op het internet (ja, sorry mensen, jullie zijn onderdeel van mijn slechte gewoontes Knipoog ) en voor de televisie. Steevast met een zak zoutjes of mierzoete chocolade, natuurlijk.

afbeelding van Chrysothemis

Ze gaan toch scheiden (blog van Chryso)

Mijn lief en zijn vrouw gaan toch uit elkaar. Hij is al een paar maanden het huis uit, maar zorgt op woensdagmiddag en tijdens het ontbijtspitsuur voor de kinderen en helpt wat met klussen en grote boodschappen. Hij heeft een appartementje gevonden en dit weekend komen de kinderen voor het eerst het hele weekend bij hem, al gaat de jongste wel nog bij mama thuis slapen.

afbeelding van Chrysothemis

Verdrietig en verliefd tegelijk

Kan dat? Kun je verdriet hebben om het einde van een liefdesrelatie en tegelijk verliefd en blij zijn met iemand anders?

afbeelding van Chrysothemis

Ik mis hem.

Hij heeft het druk. Hij heeft het moeilijk. Ik wil hem helpen, maar dat kan niet.
Als een idioot zit ik op e-mail te wachten, terwijl ik op twee vingers kan uittellen dat hij niet in de gelegenheid is om te schrijven.

Hij is zo lief. Hij is zo dapper. Ik word met de dag verliefder. De kans dat mijn hart niet alleen meer angstig zal zijn, maar daadwerkelijk gebroken wordt, wordt met de dag groter.

Pfff, als dat maar goed gaat...

afbeelding van Chrysothemis

Veranderde behoefte aan privacy

Lieve mensen,

In de afgelopen tijd zijn mijn gevoelens over wat ik wel en niet over mezelf op het internet zet veranderd. Ik voel me niet meer prettig bij de mate van detail waarin ik hier heb gesproken over mij en O.

Inhoud syndiceren