Blog van Claudia29

afbeelding van Claudia29

Hoe is het met iedereen hier?

Zo lieve vrinden, voor mij is het inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden dat ik gebruik heb gemaakt van deze site.
En nóg heb ik hem niet nodig! Ik was ineens erg nieuwsgierig hoe het met iedereen gaat?

Ik zag nog wat bekende namen voorbij komen; Waterman, Dirk30, Torn...

afbeelding van Claudia29

Ex nieuwe vriendin

Ik was mijn ex op 2 mei tegen gekomen op een festival, ongemakkelijk staan praten en het laatste restje gevoel voelde ik weg glijden. (zie mijn vorige blog, waarin ik dit heb verteld) Daar had hij een meisje leren kennen, beetje gothic gekleed en niet echt het type voor hem. Maarrrrrrr in de maanden na onze breuk heb ik hem met van alles zien daten, dus eigenlijk alles met een v*gina is zijn type. Ennieweeee... Ze stond mij nog een beetje arrogant aan te kijken, omdat ik met mijn ex stond te praten. Waaraan ik aan haar vroeg, wat haar probleem was? Volgens haar niets en zij liep weg.

afbeelding van Claudia29

Ex na bijna 9 maanden weer gezien.

Afgelopen weekend had ik mijn eerste festival van het seizoen, Destress Festival in Made. Dit is bij mijn ex om de hoek, dus de kans was nogal groot dat ik hem tegen zou komen.
Ik had hem uit mijn telefoon verwijderd maar van de week even toegevoegd om te kunnen vragen of hij ook zou gaan, dan kon ik mij hier mentaal op voorbereiden.. maar hij wist het nog niet.

Tijdens het feestje was ik aan het genieten, zoveel mooie en leuke mensen om mij heen. De muziek was heerlijk, het geluid was fantastisch en er waren ondanks we in the middle of nowhere stonden veel bekende. Ik genoot maximaal!

afbeelding van Claudia29

Liedje

Mooi lied, met voor vele een herkenbare tekst!

afbeelding van Claudia29

Update

Hoi iedereen!

afbeelding van Claudia29

Lied

Dit nummer... zoveel dat ik voel en denk tijdens dit nummer. Ieder woord raakt mij, aangezien ik ieder woord ook heb gevoeld en soms nog voel.

afbeelding van Claudia29

Weer die ex!

Oke, 2 weken geleden dus mijn ex dronken op de whatsapp! Hij miste mij, geeft kei veel om mij en vind het niet leuk dat ik blijkbaar verder ga?

Inhoud syndiceren