Hoe is het met iedereen hier?

afbeelding van Claudia29

Zo lieve vrinden, voor mij is het inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden dat ik gebruik heb gemaakt van deze site.
En nóg heb ik hem niet nodig! Ik was ineens erg nieuwsgierig hoe het met iedereen gaat?

Ik zag nog wat bekende namen voorbij komen; Waterman, Dirk30, Torn...

Met mij gaat het goed, inmiddels 15 maanden een relatie en waarvan 14 maanden samenwonend. Erg snel, ik weet het maar op dat moment voelde het gewoon ontzettend goed. Vriend is 10 jaar ouder als ik, héél fijn! 3 leuke en lieve bonuskinderen erbij gekregen en mijn vriend heeft mijn 4 poezen kinderen erbij gekregen. Samen zijn wij ook inmiddels ouders geworden van 2 puppy's. We hopen binnenkort ook nog een baby te verwelkomen, daar zijn we lekker mee bezig. Dus drukte alom!

Wel heb ik moeite met vertrouwen, altijd gehad door de ervaringen in mijn jeugd en hierna. Hij heeft ook een vervelende ex (moeder van zijn jongste zoon), zij is oprecht heel gemeen en praat ontzettend naar over mij.

In 2014 gestart met een traject bij de psycholoog en sinds vorig jaar zijn wij er achter dat ik ADD heb en waarschijnlijk hoog sensitief ben. Dit verklaard ZÓ ontzettend veel.. Maandag weer een gesprek om verder te gaan met een GGZ voor medicatie (tenzij dit niet samen kan met zwanger worden) om zo rust in mijn hoofd te krijgen. Die is namelijk hyperactief door de ADD.

En hoe is het vergaan met jullie hier? Ben erg benieuwd.

Liefs Claudia29... (inmiddels geen 29 meer, maar 31 jaar haha)

afbeelding van waterman

Heeeeeee Claudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Wat leuk om van je te horen! Wat een fijne verhalen vertel je! Soms is het inderdaad gewoon beter om het oude achter je te laten en een nieuwe weg in te slaan. Dat kostte toen heel wat moeite en tranen, en eigenlijk weet je nu dat het zo moest lopen. Dat het beter is zo. Ik ben heel blij voor je!

Het gaat goed hier, hoor! Het lek is hier ook allang weer boven, en alles goed Knipoog.

Lieve Claudia, zorg goed voor jezelf. Altijd. Overal. Unconditional. Blijf goed voor jezelf zorgen. Blijf happy met jezelf, wordt happy met de mensen om je heen. Maar blijf altijd voor Claudia zorgen. Het is het enige wat je echt hebt.

Liefs
Waterman

afbeelding van Dirk30

Hoi Claudia

Hey Claudia

Wow jouw hier nog te zien zeg??

Hahaha ik weet nog hoe jij zooooooo diep in het dal zat. Ik zat er ook middenin in dezelfde periode. Die bewuste aug 2014!!! Jij had het toen echt wel zwaar he. Het leek toen uitzichtloos, het einde van de wereld zeg maar. Trouwens, zie je je ex nog? En zo jah, doet het je nog iets?

Leuk dat je een nieuwe vriend hebt. Hopelijk blijft het een positief verhaal. We gaan ervan uit dat het zo blijft.

Ik ben sinds mn breuk nog steeds single en ik voel me goed in me vel. Ik heb ondertussen wel contacten gehad met andere vrouwen, maar ze deden me niets en is er nooit iets uit gevloeid. Het laat mij zelfs koud. Als de ware mn pad moet kruisen, dan zal die mn pad kruisen. Daar moet je nu eenmaal geen moeite voor doen.

Mijn ldvd is al lang over. Na mn breuk heb ik met haar zelfs nooit meer contact gehad. Ik kijk soms eens op haar FB maar het doet mij niets meer, het lijkt me allemaal een pittelutig detail vanuit het verleden. Soms denk ik bij mezelf als je ldvd hebt, zit je op een totaal andere planeet.Glimlach

Ondertussen nieuwe baan, nieuwe woonst gevonden....het leven lacht me weer toe.....alleen die ene nog....Knipoog

Groetjes
Dirk30