Blog van cleo31

afbeelding van cleo31

Lieve allemaal

Dank jullie voor de steun, leerervaringen en inzichten. Het gaat echt heel erg goed, merk een soort rust te hebben gevonden die ik nog nooit eerder heb ervaren. Terugkijkend op het geheel had ik de pijn en het verdriet nodig om tot dit punt te komen. Ik leid een heerlijk leven dat momenteel geen plaats heeft voor een man. Wat een heerlijke conclusie om te kunnen trekken. Heb geweldige vrienden en het voelt alsof ik de hele wereld aan kan. Dit betekend echter wel dat ik niet meer veel hier te vinden ben. Soms zal ik even kijken naar hoe het met jullie gaat. Ik wens jullie enorm veel succes met het verwerken van de heftigste emoties van een mensenleven en hoop dat iedereen snel op het punt kan komen waar ik ben.

afbeelding van cleo31

hou ik mezelf voor de gek?

nog maar een week geleden hoorde ik van zijn nieuwe vriendinnetje en vandaag voel ik me opperbest. Eigenlijk al vanaf donderdag af aan. Ik denk bijna niet aan hem en als ik aan hem denk denk ik aan het goede wat we hadden zonder de boosheid. Ik hoef hem niet meer te zien maar denk dat hij er net zo over voelt en dat is prima, maar heb geen gevoel dat ik hem terug moet pakken. Ik voel me al vanaf donderdag zo? Ik hoop dat dit aanhoud want ik was vrijdag tijdens het stappen weer helemaal terug Glimlach was weer extreem aan het flirten. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en heb iemand meegenomen. Dit was wel ok (niet super hahahahahaha).

afbeelding van cleo31

sms

Zijn nummer heb ik niet meer maar weet het voor 90 procent uit mijn hoofd. Ik heb gesmst dus of hij of iemand anders is nu een naar smsje aan het lezen, als hij het uberhaupt nog leest. Hij schreef namelijk in zijn laatste sms twee weken geleden dat hij mijn smsjes niet meer zou lezen omdat hij vond dat hij zijn best had gedaan. Nu blijkt inderdaad dat hij erg zijn best heeft gedaan, om zo snel mogelijk door te gaan en na drie weken al een ander te hebben. Wat een ongelofelijke lul. Ik heb hem geschreven dat ik nu zijn nare streken heb gezien en dat hij heel heel misschien ook van mij nog een nare karaktertrek te zien krijgt.

afbeelding van cleo31

Een ander

Vandaag de klap gehad hij heeft een ander. Maar liefst drie weken heeft die klootzak gewacht. Het schijnt een totaal andere vrouw te zijn dan ik ben, geduldig, lief, extreem poppetje, kortom meneer heeft het goed voor elkaar. Jezus wat haat ik hem nu nog meer dan ervoor. Hij heeft complete bindingsangst was mijn redenatie maar als je zo snel door kunt gaan dan kan dat het niet zijn. Ik ben extreem verdrietig en zou hem het liefst dood willen hebben. Was hij maar nooit in mijn leven gekomen. Wat een ongelofelijke lul zeg. sorry voor mijn schunnige taal maar kan er echt niets anders van maken. Wat goed is is dat mijn hoop meteen helemaal weg is. Ik moet door met mijn leven hoe naar het ook gaat zijn. Ik heb niet net als hem iemand anders nodig na drie weken en ben er trots op dat het best ok gaat met me. Ach ja het is weer een stap of tien terug maar heb er al 100 gezet dus kan het vast wel handelen. Wat is dat toch met al die eikels die zo snel door moeten gaan met hun leven, is het sex of aandacht of vergeten. Ik begrijp het helemaal niet meer.

afbeelding van cleo31

Vakantie ver weg werkt

Lieve allemaal,

zou eigenlijk niet schrijven een week lang maar ik wil jullie even zeggen dat jullie allemaal meteen een vakantie moeten boeken naar een oplek waar jullie niet zijn geweest met jullie exen. Het werkt heel erg goed om heerlijk los te komen van alles en nieuwe herinneringen te maken.

Dikke kus Cleo

Oh en Jeronimo, Bedankt voor de tip maar ben al lang niet meer naief gelukkig. De latinos zijn echter wel enorme glijers had gisteren een jongen van 15 die mij de liefde verklaarde (ben 31 hahahahaha)

afbeelding van cleo31

Lieve allemaal

jullie zullen een week geen commentaar van mij vinden. Ik vertrek vandaag voor een heerlijke vakantie naar de dominicaanse republiek. Ik ga genieten van mijn vrijheid, zon en zee, dit zal best af en toe lastig worden maar het is volgens mij wel een goed plan om nieuwe herrinneringen aan te maken zonder hem. Ik wens jullie veel sterkte en succes in het vinden van rust in de komende week (en natuurlijk daarna) en zal in gedachten af en toe bij jullie zijn.

Dikke kuzzz Cleo

afbeelding van cleo31

trots op mezelf

ik ben vanavond naar een concert geweest. We zouden samen naar het concert gaan en tja nu zijn we niet meer samen. ik was erg bang dat ik de hele tijd om me heen zou kijken en niet zou kunnen genieten van de muziek. De muziek was zo ongeveer onze muziek geworden. Het ging verbazingwekkend goed. Ik weet niet of hij er was en heb er ook verdomd weinig aandacht aan besteed. Toen het eerste nummer werd gespeeld (mijn heartbreak nummer van nu) barste ik in tranen uit. Vanwege alle emoties die het nummer met zich mee brengt maar ook omdat het zo mooi is dat ik er echt gelukkig van werd. Ik heb genoten van het concert en ben tot de conclusie gekomen dat ik het de afgelopen maand voor niets niet heb gedraaid.

Inhoud syndiceren