Blog van clubbyte

afbeelding van clubbyte

6 weken na 10 jaar

Ja , na 6 weken dan eindelijk bericht gehad dat ze er helemaal niets meer om geeft en dat ze niet van meer van me houd en dat ze hoopt dat ik gelukkig wordt met een nieuwe liefde. Dat is wel even keihard na 10 jaar verkering maar wel eerlijk en gelukkig ben ik na 6 weken ook weer een beetje opgeknapt en zie ik 'het licht' weer. Als zij niets meer om mij geeft en daar zo duidelijk in is dan leg ik me eigen daar toch bij neer, hoe moeilijk het ook is en nog zal worden. Ik ben al bijna zover dat als zij nu terug zou willen dat ik het niet meer zo willen omdat ze me te veel pijn heeft gedaan en dat kon ik in de eerste weken echt niet zeggen.

afbeelding van clubbyte

na 4 weken contact

Tjonge, na 4 weken krijg ik heel plotseling een email van haar.

afbeelding van clubbyte

4 weken en niets gehoord.

Heeft dit ooit iemand meegemaakt. Je hebt 10 jaar verkering zit dag en nacht bij elkaar. Ze vertrekt op een dag na een kleine ruzie en neemt haar kleren mee en een auto en 1 hond (we hebben er twee) en laat niets maar dan ook niets meer horen alsof ze dood is.

afbeelding van clubbyte

12 dagen later

Mijn vriendin is 12 dagen geleden met de noorderzon vertrokken. Ze heeft alle kleren meegenomen en 1 van onze 2 honden en mijn bedrijfsauto. Ze laat echt niets meer weten en ik kan haar niet bereiken bij haar ouders, het is alsof ze dood is. Ze heeft wel wat laten weten via haar moeder en SMSjes naar mijn zus en moeder dat ze nu vooral RUST nodig heeft, het over is en daarna een eigen leven wil beginnen. Dat begrijp ik ook wel want we hadden een verschrikkelijk drukke zaak met enorm veel stress (financieel hadden we geen problemen).
Ik heb er alles aan gedaan om contact te maken maar dat wil ze niet, ze neem ook geen verantwoordelijkheid voor ons gekochte huis of zaak enz..

Inhoud syndiceren