Blog van Debora

afbeelding van Debora

Happy Single 2

Hier even kijken, voel je je vast beter (de vrouwen dan)http://www.trendystyle.net/lounge/liefde/gelukkigesingle.html
x Debora

afbeelding van Debora

Single zijn

Het ging best goed, ik had het helemaal door dat single zijn, lekker met niemand rekening houden en doen wat je zelf wilt, eten wat je zelf wilt, wanneer je wilt, met wie je wilt.

Gisteravond heeft mijn ex na 3,5 maand zijn laatste spullen opgehaald, ging prima, was best gezellig, we hebben samen die zooi naar zijn ouders gebracht en die heb ik nog even gesproken.
Hij vroeg mij of ik een nieuw vriendje had, nee dat was niet zo, wel mensen ontmoet maar zeker geen relatie. Hij was ook al 2 meisjes tegengekomen.
Dan komt later toch de klap... voelde me klote. Ben vandaag later naar mijn werk gegaan, wilde eigenlijk helemaal niet gaan.

afbeelding van Debora

Update

Ik had beloofd nog even te vertellen hoe mijn telefoon gesprekje gister ging. Goed gesprek gehad, was fijn zijn stem te horen. Maar niks nieuws onder de zon. Hij wil absoluut geen relatie en krijgt het benauwd als het ook maar iets op een relatie gaat lijken. Dat kan ik goed begrijpen en weet 100% zeker dat het voor mij ook het beste is om geen relatie te beginnen. Ik kan er alleen niks aan doen dat ik steeds aan hem denk.
Ik zie het maar weer als een nieuwe test. Moet weer sterk zijn en me op mezelf richten en ik probeer me voor ogen te houden dat als er echt iets is tussen ons dat we dan een tijd rust en afstand ook wel overleven. Dus laten we vooral over een tijdje maar even zien hoe het zit met onze gevoelens.

afbeelding van Debora

Ik snap het niet

Waarom moet alles toch altijd zo moeilijk zijn? Ik dacht dat ik het allemaal goed op een rijtje had, maar blijkbaar toch niet. Ik ben best over mijn ex heen. (nu 3 maanden geleden (relatie van 9 jaar). En zou het geweldig vinden weer iets nieuws te hebben. geen relatie, maar gewoon iemand om af en toe leuke dingen mee te doen. Dacht ik diegene gevonden te hebben blijkt dat ook niet zo. Hij heeft ook een lange relatie achter de rug (nog veel langer als die van mij) en is nog lang niet toe aan iets dat op een relatie lijkt. Heel verstandig natuurlijk. Als ik verstandig was zou ik ook zo denken. Maar ik ben niet verstandig. Ik ben gevoelig. Ik hou van mensen. Als het met eentje echt klikt wil ik daar mijn best voor doen, er voor knokken...

Inhoud syndiceren