Blog van DESJE

afbeelding van DESJE

dag 19

Ik weet niet meer waar mijn hoofd staat, gisteren op alle mogelijke manieren geprobeerd om een afspraak met haar te maken en te spreken over onze relatie en kijken of we terug samen kunnen zijn.

afbeelding van DESJE

Ze doet zo verschrikkelijk hard tegen me

Ondertussen heb ik al via msn een paar keer kontakt met haar gehad, en telkens komt het uit dat alles mijn fout is en dat ik nooit iemand meer zoals haar zal hebben, ze deed alles voor me, zegt ze toch. Nee ze zat konstant te vitten en deed alles waar zij zin in had.

afbeelding van DESJE

Twee weken verder

Eerst mijn excuses voor mijn vorige post maar het kwam echt uit mijn hart, nu nog steeds dwaalt deze gedachte door mijn hoofd.
Sedert sedert woensdagavond heb ik geen nieuws meer ze is er niet alles is dicht, ik kom gewoon zot nee ik bespionneer haar niet maar toevallig staan onze huizen op 500 m van elkaar en moet ik wel voor haar deur voorbij, alhoewel ik toegeef er meer voorbij te rijden dan normaal zou moeten.

afbeelding van DESJE

ZO DIT WAS HET DAN.......

Bedankt aan allen die me probeerden te steunen ik vond het heel "aangenaam" ik zeg adieu ik verlaat dit klote bestaan.
het ga jullie goed

Desje

afbeelding van DESJE

ze blijft me pijn doen :-(

Deze morgen een sms gekregen van haar, ik was eerst blij maar het was om me uit te schelden, blijkbaar is er iemand in haar inbox geweest van haar hotmail adres, ik ben natuurlijk de eerste verdachte daar ik informaticus ben maar verdorie ten eerste ik weet haar passwoorden niet laat staan dat ik me daarmee zou bezighouden.

afbeelding van DESJE

1 week zonder haar

1 week geleden is het gebeurd, en ik begin me steeds meer af te vragen waarom ik in godsnaam wegging! Was ik niet beter gebleven? ik had ze tenminste rond me. Ik zoek naar alle negatieve punten en naar alle positieve,,,, en het positieve is: dat ik van haar hou!! en ze weet dit , negatief waarom misbruikte ze me zo?waarom waarom waarom waarom.
Iedereen verteld me het is beter zo, we zagen hoe je aan het lijden was.

afbeelding van DESJE

Pijn na onze breuk

Ik heb een week geleden de vrouw van mijn dromen verlaten omdat ze toch zo jaloers is terwijl het laatstte dat ik zou doen is haar bedriegen.
we woonden 13 maand samen en nu zit ik terug in mijn eigen huis met alles in plastiek zakken rondom mij ik heb de moed niet om het op te bergen.
Om de haverklap begin ik te wenen, en begin ik naar de fles te grijpen en roken voor gek.
Ik zend haar sms berichten maar krijg bijna geen antwoord ze wil mij niet meer zien zegt ze.

Inhoud syndiceren