Blog van dying without you...

afbeelding van dying without you...

all you need is...

Nou, is al een tijdje geleden dat ik hier iets heb geschreven, maar intussen heb ik iets van all you need is love gehoord. Ze zien wel iets in het verhaal en ik zou er heel binnenkort weer iets van horen. Heb ik even geluk dat ik juist nu 2 weken vakantie heb!
Het is nu niet zo dat ik verwacht dat het me ook maar iets verder zal helpen wat mijn ex betreft, al is de hoop er nog wel een beetje... maar ik zie het als de afsluiting van alles wat er is gebeurd en dan kan ik mezelf iig niet meer een verwijt maken dat ik er niets aan heb gedaan.
Het enige dat ik nu nog kan doen is afwachten...
Duim maar voor me allemaal, wat de uitkomst ook is Glimlach

afbeelding van dying without you...

msn block

Ik heb hier al eens de vraag gezien "hoe weet ik of ik geblocked ben op msn? Hier is het antwoord: http://www.messengerplaza.nl/msn-blockchecker.php

Heel eenvoudig in gebruik, simpelweg het emailadres invoeren onder aan de site en je weet het.
Knipoog Glimlach

afbeelding van dying without you...

omdat het goed heeft geholpen

Nogmaals de oproep aan de vele gasten van deze site om in te schrijven en al dan niet je verhaal te vertellen...
Ook kan je natuurlijk advies geven aan anderen, of als je zelf je verhaal hier opschrijft advies van anderen ontvangen Knipoog
Wat maakt het uit? Schrijf je in en zie wat er gaat gebeuren, je weet maar nooit...
Groetjes en sterkte voor iedereen met ldvd...

DWY

afbeelding van dying without you...

aan alle gasten...

hoy allemaal
Het zou voor iedereen hier en voor jullie zelf waarschijnlijk ook een hele grote steun zijn om je op deze site in te schrijven. Je kan hier anoniem je verhaal kwijt of eventueel tips opdoen. Een ander steunen is natuurlijk ook 1 van de mogelijkheden. Ik zie dat er heel veel gasten zijn, maar dat er maar heel weinig leden online zijn Verdrietig
Ik heb iig heel veel steun aan deze site gehad, zonder deze site zou ik er een stuk erger aan toe zijn op dit moment...
Dus... schrijf je in, vertel je verhaal wel of niet, eigen keus natuurlijk, maar het kan je helpen, geloof me!
Zelf heb ik niet veel anders dan deze site en een tweetal mensen die ik hier ontmoet heb, maar zonder die 2 zou ik me geen raad weten, vrienden heb ik nl niet overgehouden...

afbeelding van dying without you...

dacht dat het redelijk ging vandaag totdat...

Ik dacht dat het me vandaag voor het eerst sinds ze weg is een beetje redelijk ging op een zondag... nu niet meer dus!
Kom ik een buurman tegen die inmiddels ook weet hoe het zit, vraagt ie me hoe het gaat... hoe zou het met je gaan als je verdomme je vrouw kwijt bent???!!! SLECHT gaat het met me, kan niet ophouden aan haar te denken de hele dag door hoe graag ik dat ook wil. Had haar ook nog een bloemetje laten bezorgen gisteren, witte rozen op de 4de, 25 stuks. De 4de was onze trouwdatum en de 25ste hebben we iets met elkaar gekregen, krijg ik de reactie dat ze het maar raar vindt Verdrietig
Ik weet me echt geen raad meer met mijn eigen gedachten, vlieg weer eens tegen de muren op ondanks dat ze nu al meer dan 3 mnd weg is. Ik wou dat ik eindelijk eens te weten zou komen of ik wel of niet aan all you need is love mee mag doen. Duurt al wel erg lang en ben bang dat het nog veel langer gaat duren...

afbeelding van dying without you...

weer de tranen bewingen

Vandaag op mijn werk moest ik weer een heel hard mijn best doen om de tranen te bedwingen. Het is vandaag dan ook de dag waarop ze vertrokken is. En dan begint een collega ook nog even over zijn vriendin waarmee hij samenwoont!
Dat is echt iets dat ik niet kan verdragen, net als het zien van de trouwringen van andere collega's of het zien van stelletjes op straat... Het is allemaal zo frustrerend en deprimerend...
Het geluk vind ik niet meer tenzij zij besluit nog eens bij me terug te willen komen om het toch nog een kans te geven en die kans zie ik met de dag kleiner worden.
Gvd! wat hou ik ontzettend veel van haar!

afbeelding van dying without you...

stomme zondag

Wat haat ik zondag zeg!
Niets te doen op straat, hier niet, nergens niet!
Voel me dan ook weer eens zwaar kloten en vreselijk eenzaam, hoe kan het ook anders als je weer eens helemaal alleen zit te kijken en te wachten tot de dag voorbij is?!
En dan zeggen mensen "zoek dan vrienden" ja, HOE DAN???
Ik ben al niet iemand die op een ander af gaat, het moet gewoon gebeuren... net als het met mijn ex gewoon gebeurde.
Bah! wat een rotdag weer...

Inhoud syndiceren