stomme zondag

afbeelding van dying without you...

Wat haat ik zondag zeg!
Niets te doen op straat, hier niet, nergens niet!
Voel me dan ook weer eens zwaar kloten en vreselijk eenzaam, hoe kan het ook anders als je weer eens helemaal alleen zit te kijken en te wachten tot de dag voorbij is?!
En dan zeggen mensen "zoek dan vrienden" ja, HOE DAN???
Ik ben al niet iemand die op een ander af gaat, het moet gewoon gebeuren... net als het met mijn ex gewoon gebeurde.
Bah! wat een rotdag weer...

afbeelding van Zwelgje

begrip

Ik begrijp wat je voelt. Vroeger kon ik niet wachten tot het weekend werd. De enige 2 dagen waarop je lekker de hele dag samen was. En nu is het weekend de rotste 2 dagen van de week....

afbeelding van Liezeke

Know the feeling

I know the feeling... Toen mn vriend me liet staan was ik ook heel eenzaam en nu nog steeds. Heb zo het gevoel voor altijd alleen te blijven maar daar mag je eigenlijk niet aan denken.
De paar vrienden die ik dan heb wonen dan bijna in alle uithoeken van het land maar niet dicht bij mij en ze zeggen mij ook 'zoek vrienden'. Ik weet ook niet hoe ik dit moet doen. Ik leer ook niet makkelijk mensen kennen en leg ook niet makkelijk contacten. Ik vind het ook echt moeilijk om in mn eentje weg te gaan en kan dit gewoon ook niet dus ja, hoe moet ik mensen leren kennen?
Het is zo moeilijk en hard...

Sterkte !
Liezeke

afbeelding van madeliefje

Je hebt gelijk

Vroeger waren we elk weekend samen...
en nu is het weekend voor mij steeds weer een diepe put
omdat je niets te doen hebt en je automatisch over alles begint na te denken!

afbeelding van steenbok

Vrienden kan je niet zoeken,

Vrienden kan je niet zoeken, die ontmoet je gewoon! Maar, dan moet je wel buiten komen en niet jezelf thuis zitten wentelen in zelfmedelijden want dat is pas echt zielig hoor! Dus... kom meer buiten, ontmoet mensen en misschien zit daar wel iemand tussen die je er zo weer bovenop helpt.