Blog van Eclips28

afbeelding van Eclips28

Verwarring???

Plotseling kreeg ik vorige week zondag op maandag nacht een berichtje van mijn ex met dat hij van mij houdt??, de volgende dag nog een bericht over een zakelijkere kwestie en daaropvolgend nog 2 vraagtekens, omdat ik niet reageerde. Na vijf dagen niks meer van me te laten horen, afgelopen week, niet gereageerd op zijn berichten begin van de afgelopen week. Werd ik deze week plotseling een aantal keren onbekend gebeld en zonder iets te zeggen werd er ook opgehangen in mijn oor(ik heb sterk het vermoeden dat hij dit was!). Ik snap het niet meer?

afbeelding van Eclips28

Zo leeg!!

Gister voelde ik me in vergelijking tot de gehele 1,5 maand, sinds mn ex weg is, een tikkeltje rustiger. Ons laatste gesprek zei hij dat hij nog een keer met me wou afspreken(uit medelijden) maar heeft hij uiteindelijk op het laatste moment afgezegd. En dat ik hem gvd met rust moest laten. Ik loop momenteel in het ziekenhuis voor onderzoeken en heb hem juist nu het hardst nodig, zijn antwoord hierop was dat ik maar naar mn familie moest gaan, want die zette ik toch altijd boven hem. Hoe kan iemand, na 7 intensieve jaren, opeens zo hard/koud/kil zijn?

afbeelding van Eclips28

Verdriet, pijn, wanhopig, grauw, saai, lusteloos..

Ik ben een jongeman van 28 en op 30-12-12 verbrak mijn vriend na 7jaar onze relatie. Mijn wereld is ingestord. Toen ik hem leerde kennen werkte hij niet, hij was toen 26(5 jaar ouders dan ik), woonde nog bij zijn ex in(dit heeft nog een jaar geduurd voordat hij daar wegging, uiteindelijk naar zn purer ink huis gegaan waar hij niet mocht blijven. Uiteindelijk de keuze gemaakt om bij mijn ouders te verblijven(ik woo de nog Thuis) dit heeft 4 jaar geduurd. In die 4 jaar is hij begonnen met werken wat uiteindelijk resulteerde in een vast contract.

Inhoud syndiceren