Blog van elisa875

afbeelding van elisa875

hai allemaal, update van elisa

Hier ben ik weer even. even weggeweest, kan t allemaal nog even niet aan. Vorige week reed er een rood busje van mijn ex langs mijn huis. Het is hier doodlopend en wat dat busje hier deed, ik weet het niet, maar ik heb daarna weer 2 uur lang zitten huilen. Hij had binnen een maand een ander, ik kan niets lezen op zijn facebook, maar dat dus wel. Ondertussen zie ik hem nog gewoon op een datingsite kijken. dus tja. Waar is hij in godsnaam mee bezig he. Ondertussen zoek ik geen contact meer met hem. A.s. woensdag is hij jarig en stuur ik hem een kaartje met mijn naam eronder.

afbeelding van elisa875

afscheidsbericht

Heb gisteren weer een bericht op zijn facebook gezet met behulp van patricia en tja, kreeg vrijwel direct antwoord. Hij kon mij niet geven wat ik er van verwacht en hij had er lang over nagedacht zei hij. Hij zei dat er ergens op deze aardkloot wel iemand voor mij loopt, maar dat is toch niet wat je wilt horen. het rare is dat er woorden in stonden die mij niet bekend voorkwamen als zijnde dat t van hem kwam. Maar goed, wat kan ik anders dan doorgaan?? Hij wil me niet.

afbeelding van elisa875

terugval, help?

Ik heb m afgelopen dinsdag een berichtje gestuurd via Facebook. Heb voor de rest geen gegevens meer van m, dus geen telefoonnummer bedoel ik, vandaar facebook, maar we staan niet meer als vrienden"gelinkt". Gevraagd of ie alsjeblieft nog een keer wil praten, het me wil uitleggen, waarom ie t zomaar heeft afgekapt. Hij antwoordde als volgt:

Ik zal er over nadenken, ik weet het soms gewoon niet meer [:P]

afbeelding van elisa875

zo heftig

Daar ben ik weer. Ik heb weer een weekend doorstaan. Heel mijn lijf protesteert en schreeuwt een heel naar woord.
Hoe kan dit en waarom is dit gebeurt. Ik aanvaard de pijn, maar het valt me zwaar. Ik heb t t meest moeilijk omdat ik nooit antwoorden op mijn vragen heb gekregen. Hij heeft het rats boem uitgemaakt en nog steeds geen ander. Onder verhalen staat het uitgebreide verslag. En ja, nu ben ik 4 weken verder en het is nog niet minder. Mijn kinderen en werk slepen me er doorheen, maar lol in dit leven, neeeee. Wie steekt me een hart onder de riem?

afbeelding van elisa875

wat zijn jullie lichamelijke klachten?

Het is nu 3 weken over mijn relatie, maar ik heb last van ademhalingsproblemen, pijn op mijn borst en hoofdpijn van het piekeren. Wat hebben jullie?

Inhoud syndiceren