Blog van elvira20

afbeelding van elvira20

Ik mis mijn ex

En nee niet mijn huidige ex, waar alle andere blogs van mij over gaan... op zijn kookkunsten na mis ik niks van hem (wat wel aan geeft dat de relatie niet lekker zat). Ik heb het zelf uitgemaakt en sta ook achter deze beslissing.

Maar ik mis mijn Eerste ex. En dat is al bijna 3 jaar uit. Hij heeft al 2 jaar een nieuwe vriendin. En nog mis ik hem. We hadden elkaar weer op facebook en hij zei een poosje terug dat hij me nog steeds een mooie en lieve meid vind. Ik voelde me natuurlijk best gevleid, maar ik weet ook dat ik me niks in mijn hoofd moet halen.

afbeelding van elvira20

22 dagen stil en vandaag een mail van ex

Het laatste wat ik gedaan heb is foto's naar mijn ex gestuurd, een paar van ons samen en een aantal van hem alleen. Omdat hij me altijd heeft gezegd nauwelijks foto's van zichzelf te hebben.

Dit was 22 dagen geleden. Er zijn dus 22 dagen overheen gegaan en vandaag kreeg ik een mail van mijn ex.

Best grappig....was meneer de vorige keer nog woest op me omdat ik hem aanraadde een brief te schrijven naar me (eventueel zonder te versturen, gewoon zo dat het oplucht voor hem, omdat hij nooit zijn gevoelens uit) nu schrijft hij dat hij bezig is met een brief...

afbeelding van elvira20

2 maand uit, 20 dagen totale stilte

Het is nu 2 maanden geleden dat ik mijn relatie heb uitgemaakt wegens leugens en kwaadpraterij van mijn ex naar zijn vrienden over mij.

Mijn laatste blog was op 15 augustus. Dat mijn ex na weken alleen maar ruzie ineens gezellig samen naar Texel in een hotel wilde. Ik heb gezegd dat het me geen goed idee leek en sindsdien heb ik niks meer van hem vernomen.

afbeelding van elvira20

Ex wil met mij naar Texel, Briljant

Ik had een paar dagen terug een email gestuurd naar mijn ex met een bedankje erin voor Parijs. (dit heeft hij betaald) Dit vond ik wel zo fatsoenlijk.

Daarop kreeg ik een email terug met de vraag hoe het met me ging waarop ik niet heb geantwoord omdat ik hem geen valse hoop wil geven.

Vandaag ineens een mail van hem dat het hem een goed idee lijkt om onze vakantie naar Texel door te zetten van 22 tot en met 26 augustus.

Vanaf morgen ben ik een week met mijn moeder in Emmen. Dan zou ik mijn ex dus niet meer zien. Hoe hij er bij komt dat die vakantie ons goed zou doen?

afbeelding van elvira20

14-8-2011 Contact gehad met de oom van mijn ex

Hey Iedereen!
Mijn laatste blog was dat ik toch naar Parijs ging, maar met mijn moeder in plaats van mijn ex. De vakantie was heel gezellig, maar echt uitgerust waren we niet toen we terugkwamen omdat het programma zo vol zat (we waren met een busreis mee).

Anyway. Bij deze van mij een update in Ex - land.

In het testament (de legacy) die mijn ex geschreven had stonden een aantal namen. Onder andere die van zijn moeder. Ik heb geprobeerd zijn moeder te vinden, maar dat is me niet gelukt. Ik wilde haar eigenlijk eens bellen om wat dingen aan haar te vragen.

afbeelding van elvira20

Naar Parijs van 5 t/m 8 augustus

Ik ga toch naar Parijs van 5 t/m 8 augustus.
Omdat het een verjaardagscadeau was speciaal voor mij vond hij dat ik toch moest gaan, ookal is het niet met hem. Hij zei nog wel, ik neem aan dat je niet meer met mij wilt. Goed gezien van hem.

Hartstikke lief van hem dat ik alsnog naar Parijs mag. Ik ga met mijn moeder. Zij heeft geen geld om op vakantie te gaan en is op haar 55ste nog nooit in disneyworld geweest. Helemaal blij is ze.

afbeelding van elvira20

Mijn ex gaat mij bellen om 15.00

Tot mijn stomme verbazing heeft mijn ex mij vanochtend gebeld na de laatste mail die ik hem gestuurd had.Ik was er een beetje beduusd van omdat ik een verwijtende mail terug had verwacht of een negeer partij en zei dat het nu niet uit kwam, nu belt hij om 15.00 nog een keer.

Ben me nu een beetje aan het voorbereiden op wat ik hem ga zeggen.

Inhoud syndiceren