Blog van Faye K

afbeelding van Faye K

ben ik weer

zit ik opeens weer op deze site.

afbeelding van Faye K

dit is zo kut

ik voel me zo ontzettend kut nu, ik mis mn ex. ik mis hem zo erg. ik mag hem niet bellen, zeker niet op dit uur, maar van binnen ga ik dood van ellende. Ik mis hem zo erg. ik kan niet gaan slapen, want ik weet dat ik hem in mn bed nog meer ga missen. zijn vertrouwde armen om me heen. wat moet ik doen? Hoe erg kun je iemand missen...??

afbeelding van Faye K

hij belt niet

het is nu bijna 4 weken uit en ik heb hem een week geleden voor het laatst gezien. het was weliswaar mijn beslissing dat het niet meer ging, maar dat de klap zo hard zou aankomen, had ik niet verwacht. sinds ik hem weer had gezien, mis ik hem zo ontzettend erg. ik heb mezelf voorgenomen hem niet zelf te bellen, omdat hij niet teveel contact wilde omdat het anders te moeilijk was voor hem. hij was nog steeds helemaal verliefd en zou dat niet aankunnen. Nu wil hij geen contact en zit ik elke avond hopeloos en met pijn in mn hart van het gemis te hopen dat ie belt..
een week geleden zag ik hem voor het laatst. en sindsdien heeft hij niet meer gebeld. ik weet dat ik mezelf niet moet kwellen en niet moet wachten tot hij belt, maar ik kan er niks aan doen. mn hele humeur (de hele dag) is naar de klote omdat hij niet belt. ik mis hem zo erg. zo ontzettend erg.. de pijn wordt niet minder, maar elke dag steeds groter. Waarom belt hij niet?!?!?!??! waarom kan hij zich zo erg bedwingen om mij niet te bellen? waarom kan hij wel verstandig zijn?!? Hij moet mij toch ook missen?!?!?

afbeelding van Faye K

ik raak er nooit overheen

Ik lees overal verhalen dat je er toch wel echt overheen komt, dat de tijd de pijn zal verzachten, dat je weer na een tijd je echt gelukkig kan voelen zonder die ander..
Het is bij mij nu al bijna 9 maanden uit, en nog steeds voel ik elke dag de pijn in mn hart. Nog steeds kan ik er elke nacht in mn bed er om huilen en nog steeds spookt hij bij alles wat ik doe in mn hoofd.
Nog steeds heb ik periodes dat ik me net zo ellendig en ongelukkig en verdrietig en verlaten en eenzaam voel als de eerste weken.

Bij mn vrienden kan ik al een tijd niet meer echt terecht; natuurlijk worden ze na zo'n lange tijd ook gek van mijn gezeur, zelfmedelijden en eindeloze zielig gepraat.

afbeelding van Faye K

mn ex heeft een ander... het doet zo'n pijn..

mn ex heeft nu ook een ander, niet echt zn nieuwe vriendin, maar met wie hij weleens rommelt.. ik heb haar een paar keer gezien,d us ik weet wie het is.
het idee dat hij voor
haar lieve woordjes heeft, dat hij haar vasthoudt , haar verliefd aankijkt, maakt mij zo ellendig voelen. het doet zo'n pijn. het doet Echt pijn. ik kan niet meer lachen en het voelt weer als toen het net uitging. zo verdrietig en ellendig heb ik me nog nooit gevoeld in mn leven/
we spraken nog regelmatig af. maar ik wil dat niet meer. zelfs als het leuk is, ben ik erna weer zo verdrietig. dat het niet meer als vroeger is. ik weet niet wat ik moet doen. ik weet ook niet of ik het kan volhouden om hem niet te zien..

afbeelding van Faye K

ik ben zo verdrietig

ik voel me opeens na een tijd weer zo verdrietig.. bijna depressief. ik luister weer de liefdes(verdriet)liedjes en wil alleen maar op de bank liggen en heel veel zelfmedelijden hebben.
al een half jaar uit en nog steeds heb je plots weer van dit soort dagen waarop het zo slecht lijkt te gaan. alles , al het andere wat je hebt, lijkt ook zo waardeloos en niks vergeleken bij de liefde die ik had met hem.
Ik voel me zo verdrietig, het doet zo'n pijn in mn hart. Ik wil hem zo graag weer vasthouden en knuffelen... ik wil zo graag weer lieve woordjes van hem horen en ik wil zo graag weer met hem lachen. Op dat soort momenten voelde ik me zo gelukkig. Zo blij. Alles was perfect. En dat gevoel heb ik alleen maar met hem gehad in mn hele leven en dat heb ik al zo lang niet gehad, ik mis dat zo erg... en ik ben nu zo bang dat ik dat gevoel alleen met hem kan hebben en met niemand anders. oftewel dat ik me nooit meer zo kan voelen..

afbeelding van Faye K

even tussendoor

maar, de hele layout van deze site is bij mij echt heel groot. en daardoor wat onoverzichtelijk. de letters zijn veel te groot.. is dit bij iedereen en weet iemand hoe ik dit kan veranderen?
alvast bedankt!

Inhoud syndiceren