Blog van geen idee

afbeelding van geen idee

Sorry voor onsamenhangend verhaal.. Typ op telefoon...

Nou zo met die donkere dagen en mezelf maanden een beetje zielig te vinden toch eens proberen iets van me af te schrijven. In maart 2017 ging mijn relatie van 3,5jaar, ik was toendertijd door anti epiletica en mijn passieve houding best wel depressief geworden. Ben toen met 2 tassen kleren vertrokken, ik kon gewoon niet meer in dat appartement zijn en was totaal de weg kwijt. Toen ik weer bij mams en paps was wilde ik zsm weg (slechte jeugd, mishandeling, alcoholisme) Ik kon toendertijd nergens terecht want had veel 'foute' vrienden laten vallen en was jaren uit oss geweest.

afbeelding van geen idee

ik zoek raad

hallo lieve mensen,

2maanden geleden maakte mijn ex vriendin (zij 27. ik 29) het uit. De relatie werd haar te zwaar, ik zat met een depressie thuis en kwam niet vooruit in het leven. Ze liep er al enige tijd mee maar heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt.

Nu zijn we 2maanden verder maar appen en zien elkaar nog iedere week waarbij ze mij kust en knuffelt en steeds weer zegt ze dat ze van mij houd en mij mist, op de bank komt ze tegen mij aan liggenen ze pakt mijn hand als we samen lopen etc.

Inhoud syndiceren