ik zoek raad

afbeelding van geen idee

hallo lieve mensen,

2maanden geleden maakte mijn ex vriendin (zij 27. ik 29) het uit. De relatie werd haar te zwaar, ik zat met een depressie thuis en kwam niet vooruit in het leven. Ze liep er al enige tijd mee maar heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt.

Nu zijn we 2maanden verder maar appen en zien elkaar nog iedere week waarbij ze mij kust en knuffelt en steeds weer zegt ze dat ze van mij houd en mij mist, op de bank komt ze tegen mij aan liggenen ze pakt mijn hand als we samen lopen etc.

We zijn ook samen uit eten geweest waarbij ze zei dat ik eruit zag als toen we elkaar voor het eerst ontmoette. Ook komt ze weer heel verliefd over. Het is dan alsof we nooit uit elkaar zijn geweest.

Ze vroeg mij na het etentje of ik wilde blijven slapen in ons oude huis en ik zei ja, ze kwam weer vanouds bij me liggen en kuste me zoals tijdens onze relatie en vertelde me dat het enige is dat ze wil, liefde affectie en aandacht is. Ik ben zelf een lieve jongen en weet dat ik haar dat meer heb gegeven als een ander...(haar woorden)

We hebben wel alweer plannen voor in de toekomst om met elkaar weer leuke dingen te doen die we tijdens onze relatie ook deden en we verheugen ons daar ook heel erg op.

Voor mij is dit heel moeilijk want wil haar super graag terug en doe dan ook mijn stinkende best om mezelf weer uit de put te trekken. Het word ook heel erg moeilijk want als ik haar zeg dat ik nog hoop heb, ze mij zegt dat ze mij geen valse hoop wilt geven. Zij is immers in een andere fase van het liefdes verdriet. maar wat nu?

Als ik haar vraag hoe nu... zegt ze dat ze een tijdje haarzelf terug te wil vinden, en daarna kan ze pas zeggen of ze echt van mij houdt en tot die tijd moet ik maar wachten??

Ik krijg het idee dat ik aan het lijntje word gehouden en ga nu proberen om eens 1maand geen contact te hebben al zal dat wel lastig worden. zal het nog iets uitmaken? en ben ik nu gek of ziet zij stiekem wel nog hoop en wil ze de vastigheid die ze bij mij heeft niet opgeven?

Ik ben zeer benieuwd wat jullie hierop zeggen want ik ben radeloos en kan niet verder.
voor mij is het een jojo van gevoel want wil de klap niet nog een keer meemaken...

als jullie nog meer info willen vraag het me aub ik wil uit het radeloze grijze gebied!

Alvast bedankt,

gr S

afbeelding van InDeMaling

stop ermee

Stop met jezelf beschikbaar en afhankelijk opstellen. Ik heb dit ook ooit meegemaakt, ze houdt je aan het lijntje omdat het ergens wel een vertrouwd gevoel geeft dat je nog altijd beschikbaar bent, maar als ze een ander tegenkomt conacteert ze je niet mee.
Beter nu er mee stoppen dan later grotere pijn beleven, ze heeft het ook zelf al aangegeven dat ze geen relatie meer wilt.

afbeelding van geen idee

Dankjewel voor het advies. Ik

Dankjewel voor het advies. Ik hoop dat ik het volhoud en er goed uitkom. Echt Liefdesverdriet is verschrikkelijk. En toch blijf ik die verdomde hoop houden..