Blog van Goldie

afbeelding van Goldie

Weer goed?

Hallo allemaal, ik heb al een tijdje niets van me laten horen. Ik kan wel stellen dat het weer bijna helemaal goed is mijn ex. Dus het kan toch! Of niet? Nu we het weer gezellig hebben, laten we ons daarin redelijk leiden door ons gevoel. Echter durven we daar geen concrete stappen nog in te nemen. We komen wel steeds dichterbij, maar zijn ook bang. Hij is bang omdat hij me niet nog een keer pijn wilt doen. Echter is hij nu wel heel zeker over zijn gevoelens voor mij (dat was m eerder niet duidelijk, waardoor het uitging).
Ik ben ook nog onzeker omdat ik het een grote stap vind. Ik vind wel dat we moeten proberen om elkaar te helpen voor het nemen van een beslissing. Maar hoe doe je zoiets?

afbeelding van Goldie

Klinkt nog steeds goed..maar???

HOi,
Ik heb hier al meerdere malen geschreven dat het contact met mn ex weer erg goed is. Een soort staat van verliefdheid zeg maar. We houden dat nu al weer bijna twee maanden zo vol (het is 5 mnd uit) en nu krijg ik het gevoel dat ik hem wel vaker wil zien dan 1x per week. Dat lijkt me helemaal normaal. Gisteren belde hij nog om af te spreken voor weekend en was erg gezellig. Echter had hij het ook over zijn studie en dat hij het weer zo druk heeft/krijgt. Naast zijn werk enzo. Dat was ook een van de dingen die fout ging, dat hij geen tijd meer voor mij had. Nu heeft hij zich beseft dat hij stom is geweest en dat hij mij meer had moeten waarderen. Ik wil dat wel geloven, maar als ik hem nu zo hoor, dan is dat maar van korte duru. Natuurlijk, als hij me terug wil, dan moet hij daar ook iets voor opgeven. Maar dat geldt natuurlijk niet de gehele tijd. Je leeft niet alleen voor elkaar, maar ook voor je 'carriere' en je sociale contacten.

afbeelding van Goldie

Dubbel gevoel...

Pff gisteren was eigenlijk de dag dat ik twee jaar met mn ex zou hebben.Maandag dacht ik er ineens aan, toen ik nog bij hem was. Hij pakte me vast en vond het ook raar zei hij.
Gisteren belde hij nog. Ik was er toch wel een beetje stil van. Het is een beetje dubbel.
Aan de ene kant balen dat we niet meer bij elkaar zijn, aan de andere kant zijn we weer druk bezig die kant op te gaan en dat kan niet sneller dan nu. Hoeft ook niet. Gaat al best snel.Toch nog maar even met m gepraat. Ik zei dat ik me verdrietig voelde en hij vroeg zich af wat ik nu van hem verwachtte. Hij zei dat hij reeds had gezegd dat hij zich ook niet echt ok erbij voelde. Maar dat hij dat gevoel de gehele tijd voelt en dit er even bij kwam. Hij zei dat we een heel leuk weekend hadden gehad. Dat is ook zo. Ik wil ook dingen niet forceren en er langzaam weer naar toe groeien, maar het leek gisteren net of ik treurde om mn ex en dat hij iemand anders was. Hij is nu namelijk een heel lief persoon, en de persoon die het uitmaakte was warrig en wilde niet meer lief doen.

afbeelding van Goldie

Droom

Hoi,
Het contact met mijn ex is de laatste tijd weer ontzettend tof en zijn we in (lijkt het wel) een tweede verliefdheidsfase beland. We hebben nog niets concreet afgesproken. We hebben wel regelmatig gepraat over de situatie. Zowel van voor dat het uitging, dat het uitging en wat er nu allemaal gebeurd.
Echter had ik vannacht een hele vreemde droom:Werd in paniek wakker want ik had gedroomd dat mn ex
ging trouwen met iemand anders (weet niet wie) maar nog wel net zo lief tegen mij bleef doen.Toen vroeg ik me af waarom hij dan met haar ging trouwen en ik vroeg hem of ze zwanger
was en hij zei ja! Toen werd ik half wakker en snapte ik dat het niet echt was ofzo en toen viel ik

afbeelding van Goldie

Geen ander..

Hallo, wil eerst even kwijt dat jullie een groet steun zijn geweest de laatste maanden!!
Heb soms ook het idee dat ik het nog niet zo slecht heb. Die kerels (en dames) die meteen een ander hebben, vreselijk gevoelloos.
Gelukkig was dat bij mij niet zo. Maar dat brengt ook weer mee dat je elkaar moeilijk los kan laten. Ik ben de afgelopen weken weer heel close met mn ex. We lijken net een super verliefd stel. We gaan alleen maar leuke dingen doen en hij geeft me constant complimentjes hoe leuk ik eruit zie. Het lijkt erop dat hij nooit heeft gewild dat het uitging, maar dat hij door allerlei andere zaken in de war was. Hij zegt niet zonder me te kunnen. We hebben verder nog niets concreet. het gaat ook allemaal weer zo snel en vertrouwd. Soms vraag ik me nog steeds af of ik niet mega in een diep gat ga vallen. wellicht heeft hij uiteindelijk niet genoeg balls om het serieus aan te pakken. Maar nu lijkt het erop dat hij dat wel gaat durven...

afbeelding van Goldie

Onzeker???

Wat is de kans dat mensen weer bij elkaar komen nadat het uit is? Hij geeft alle goede signalen en als we geen verleden zouden hebben, dan zou ik zeker denken dat ik goed zat. Maar als hij dit allemaal nu niet serieus bedoelt? Hij weet toch ook wel dat dit voor mij dan killing is als hij zich weer terugtrekt?
Ik moet het maar aan hem gaan vragen. Maar ben bang voor het antwoord. Ik weet zelf ook niet of dit nu slim is. IK zei aan de telefoon dat ik bepaalde verwachtingen heb en teleurgesteld ben als die niet uitkomen. Zoals een nieuwe afspraak met hem. Ik formuleerde het op die manier, omdat ik wilde weten hoe hij zou reageren als 'verwachtingen'zou noemen. Ik heb natuurlijk nog meer verwachtingen...Hij reageerde erg positief en wilde ook afspreken. Moet er maar eens over beginnen. Maar meteen, aan het begin van de avond??Als het niet leuk uitpakt, zit ik de rest van de avond te kniezen. maar ja, wanneer dan? als we al in bed liggen, lijkt het me ook wat laat.

afbeelding van Goldie

Het klinkt goed..

De verhalen op deze site doen me wel wat. Die constante leegte en pijn, ik heb dat ook gevoeld. Nu zit ik mega te twijfelen omdat ik nu weer zo'n leuk contact met mijn ex heb. Hij belde gisteren nog en zei verder niets over iets afspreken. Eigenlijk wilde ik dat wel en heb hem teruggebeld en gevraagd waarom hij niet vroeg of ik kon. Hij zei dat ik hem ook mee uit kon vragen en ik heb dat ook gedaan. Hij had natuurlijk ook wel gelijk. Nu hebben we voor vrijdag afgesproken. Heb er heel erg veel zin in, maar mag er ook niet te veel van verwachten van mezelf. Wanneer is het moment daar om 'serieus' te praten over wat er nu tussen ons gebeurd? Het lijkt net alsof we weer opnieuw verliefd worden. Kan zoiets? Het ging uit omdat hij onzeker was over zijn gevoelens, maar nu lijkt het het wel te weten en spreekt dat ook wel uit, maar er komt niets concreets van. Of moet je gewoon maar genieten en de sfeer niet verpesten door erover te beginnen omdat dit een beginfase is????

Inhoud syndiceren