Blog van Gum

afbeelding van Gum

Nieuwe relatie, nieuwe gevoelens... Wat moet ik er mee...

Mijn laatste blog ging over het feit dat mijn vriendin in de eerste weken van onze relatie nog contact had met een gebonden man waarbij beiden gevoelens hadden.

Mijn jaloezie heb ik toen besproken op het forum en ik heb goede feedback gekregen van Blue_Eyes2 en Machteloosje. Waarvoor dank! Want ik heb inderdaad een gesprek aangeknoopt met mijn vriendin over haar contact en wat bij mij speelt. Ze heeft me op het hart gedrukt dat er maar een paar keer contact was enkele weken nadat we bij elkaar waren en dat het contact nu verbroken is.

afbeelding van Gum

Nieuwe relatie, nieuwe gevoelens... Wat moet ik er mee...

Hallo allemaal,

Ruim een jaar geleden zat ik net als velen hier diep in de put door ldvd. Om jullie een hart onder de riem te steken kan ik zeggen dat ik er sterker uit ben gekomen. Het knagende en verdrietige gevoel slijt, langzaam, maar zeker Knipoog Ik heb maanden lang aan mezelf gewerkt, net zo lang totdat ik het gevoel had weer de oude te zijn.

afbeelding van Gum

Moment van bezinning na roerige tijden

De behoefte om even alles van me af te schrijven brengt mij tot het schrijven van een nieuwe blog. Praten gaat even niet meer ondanks dat ik veel mensen om me heen heb die daartoe bereid zijn (zo veel lieve mensen, ook hier;)). Vandaag toch met een goede vriend gebeld en in huilen uitgebarsten. Endelijk na ruim dertig jaar ben ook ik in staat om te huilen en mijn gevoelens te tonen. Waarom zo laat; het boeit me niet meer wat anderen denken! Als ik verdriet heb dan is dat zo en als ik wil huilen, schreeuwen of een deuk in een pakje boter wil slaan doe ik dat gewoon.

afbeelding van Gum

Meer dan ooit iemand nodig

beste lotgenoten,

afbeelding van Gum

Doet pijn.

Lieve mensen,

Allereerst wil ik iedereen een super 2011 toewensen. Iedereen met een account hier verdient een gelukkig leven ook al lijkt er geen einde te komen aan de misere.

afbeelding van Gum

e-mail van mijn ex... die hoop, maar toch weer niet. Het is een vreemde, maar toch ook niet.

Naar aanleiding van ons laatste telefoongesprek kreeg ik een e-mail van haar.

afbeelding van Gum

Het gesprek...

Vanavond een gesprek gehad met mijn ex. Ze belde over een financiële kwestie, niets bijzonders verder. Ze vroeg waarom ik niet op haar e-mails reageerde omtrent dit onderwerp. Omdat een reactie niet nodig was volgens mij.

Inhoud syndiceren