Blog van Harry10

afbeelding van Harry10

Waarom moet je iemand missen.....

Waarom moet je iemand missen,
waar je zoveel van houd.
Waarom moet je iemand missen,
die je altijd hebt vertrouwd.
Waarom moet je iemand missen,
die altijd met je speelde,
die altijd haar levensverhalen met je deelde.
Waarom moet je iemand missen,
tewijl je dat eigenlijk niet wil,
want nu ze er niet meer is,
lijkt het hier zo stil.

afbeelding van Harry10

Na 1 Jaar....

Na 1 jaar ben ik verdomme nog niet over je heen. Denk ik nog steeds aan je. Hoe het met je gaat, hoe je in het leven staat. Ik wil je zo graag mailen. Laten weten dat ik je nog niet vergeten ben. Dat ik nog steeds om je geef. dat jij alles voor me was en altijd zal blijven. Maar iets in me zegt nee, ik moet je niet mailen, niets meer van me laten horen want dat doet je toch niets want jij zal mij nooit begrijpen jouw liefde voor mij ja wat was dat dat was toch niet echt.

afbeelding van Harry10

Ik heb geleerd dat alles gebeurd om een reden;

Ik heb geleerd dat alles gebeurd om een reden; Dat je moet leren van de fouten uit je verleden, Zelfs je gevoel heeft het soms gewoon mis. Ik weet nu dat je soms iemand moet laten gaan, Terwijl je weet dat zij voor altijd in je hart blijf bestaan. Ik besef nu dat je moet doen wat je hart je zegt; En niet moet vechten voor iemand die niet voor jou vecht. Ik heb geleerd dat je niet meer moet houden van iemand die dat niet waard is. Ik heb voorgenomen om nooit op te geven; Altijd me dromen moet proberen na te streven. Ik heb gemerkt dat je hard moet zijn;Gevoelig zijn geeft alleen maar pijn.

afbeelding van Harry10

Zo ben je alles en zo besta je niet.

Ik snap het niet. Zo waren we alles deelde we alles waren we altijd bij elkaar. En nu... Nu besta ik niet eens meer. Heb ik voor jou nooit bestaan??? Ben ik verdwenen. Uitgewist zoals geschreven op een bord en gewist met een borstel. Ik snap het niet. Alles wat we deelden. Zo samen. We waren altijd samen. En nu.... Nu heb jij je vrienden gevonden maar mij vergeten.... Ik besta niet meer. Je hebt me uitgewist. Alsof op een bord geschreven en zo gewist.. Hoe kun je dat???

afbeelding van Harry10

gweldig liedje.....

I hate you now
and it feels so good
I hate you now
never thought I would
HATE YOU NOW, HATE YOU NOW!

't is echt een gweldig liedje.....

afbeelding van Harry10

Het valt niet mee

Het is nu ongeveer een week geleden dat ik haar die brief heb verstuurd waarin ik aangaf achter haar te staan. Dat het beste is dat wij uit mekaar zijn. Ik heb deze brief naar haar verzonden. Ik heb daar geen reactie meer op gehad maar ik weet zeker dat ze deze reactie niet zou verwachten.

Ik heb mijn eigen voorgenomen om zeker een maand geen niets meer van mij te laten horen, maar dat valt niet mee. Ik mis haar, maar het is nu ook niet verstandig om het te doen, ik moet voorkomen dat ik wanhopig over kom. Ben bang dat het gesprek dan een verkeerde wending krijgt.

afbeelding van Harry10

Ze is weg.....

Na 2 en een half jaar een relatie is ze weg. De vrouw waar ik toch echt serieuze plannen mee had. En ik moet toegeven dat het de laatste tijd niet zo goed ging. We hadden veel meningsverschillen en dat uitte tot ruzies. Op een dag hadden we hevige ruzie, en dat lag aan ons allebei, koppig en boos als ik was heb ik anderhalve week niets van mij laten horen.

Inhoud syndiceren