Blog van hmmm

afbeelding van hmmm

ik ben een beetje misselijk

Van verdriet. Niet dat het lang gaat duren bij mij hoor. Mij kennende. Maar toch, ik haat verdriet. Even aan de leuke dingen denken. Soms vraag ik me af hoe dat moet als ik ouder ben. Bijv 50 jaar, hoe los ik het dan op. Want als je oud bent kun je geen leuke dingen meer doen..dus rest er niks anders dan in je verdriet weg zinken? Goddank bestaan er ook nog pillen.

afbeelding van hmmm

lekker depresief hiero

Zo hey en dat in het weekend. Ga toch lol maken begrijp jullie niet hoor. Weet ook niet waarom ik hier nog kom. Pfff iemand tegen mij zeggen tot ziens ik wil niks meer met je te maken hebben who cares mjj zou het echt niets meer doen. Gewoon door blijven gaan met de leuke dingen, het leven heeft meer te bieden dan die ene man of vrouw. Tot slot iedereen is bijzonder en heus niet alleen jullie vent of meisje wat kan ik daar slecht tegen. Doe die oogkleppen af en kijk om je heen.

afbeelding van hmmm

stomme vraag

Maar is een kip nou een vogel soort?

afbeelding van hmmm

wat een deprimerende website

Komen jullie ook nog eens buiten of niet?
Andere mensen ontmoeten enzo..
Misschien komen julie er achter dat je homo of pot bent..
Dan is deze hele website van mij alleen. En van poemlover..
Want die heeft zichzelf wel bewezen. Die kan geen homo zijn. Glimlach

afbeelding van hmmm

ik ga jullie verlaten en wel om de volgende redenen;

Ik heb geen eens zin om jullie advies te geven. Weten jullie waarom? Omdat ik niet snap hoe je van jemand kan houden die jou niet ziet staan. Met mijn ex was het anders. Wij hielden van elkaar, het was wederzijds maar het lot bepaalde anders.

afbeelding van hmmm

fuck hem

Jammer gewoon jammer Verdrietig

Inhoud syndiceren