tip bij ldvd, link

afbeelding van Vandaag

@Hmmm

"Dopamine zorgt voor meer energie en plezier" - Ik heb zware medicatie de Dopamine remt. Dat klopt ook wel, want ik ben nooit gelukkig. Nu heb ik ook nog stemmingsstabilisatoren, dus voel ik me nog minder "blij"!

Als ik een keer vol met energie opsta en de dag me tegemoet schijnt kun je er donder op zeggen dat ik de avond ervoor mijn medicatie ben vergeten in te nemen.

Kutzooi.

afbeelding van Vandaag

Ze geven het advies "om er zo

Ze geven het advies "om er zo snel mogelijk overheen te geraken". Dan ben ik de sjaak vrees ik. Ziek

Als ik het goed begrijp moeten we deze site opheffen. Onschuldig

Men heeft mij ook wel geadviseerd afleiding te zoeken. Maar zoals ik in één van mijn laatste blogs schreef had ik te maken met logische paradoxen.

Het onderbewuste denkt (voelt) logisch. Als gevoelens met elkaar botsen, zendt het onderbewuste signalen naar het bewuste.

Daar had ik mee te maken.

afbeelding van hmmm

oke poem

Mag ik even lachen. Je bent zoo fucking grappig. Hahahahaha sorry hoor maar je bent echt grappig. Geld Geld Geld Knipoog

afbeelding van Vandaag

Dank u.

Dank u.

afbeelding van Nientjuh1

Was het grappig bedoelt dan?

Was het grappig bedoelt dan?

afbeelding van Vandaag

Nientjuh1

Als het zo wordt opgevat heb ik een goed daad verricht denk ik dan maar. Grijns

Beetje vrolijkheid kan geen kwaad toch? Glimlach

afbeelding van Nientjuh1

@vandaag

Tuurlijk, moet kunnen Glimlach

afbeelding van Dirk30

Bemerking

Zo snel mogelijk zorgen voor sex of nieuwe liefde? Vind ik maar niets hoor. Je moet ldvd echt uitzieken en dat kan gewoon lang duren. Dat moet je accepteren. Wat ik ook doe: ik ga niet naar de plaatsen waar wij samen heengingen, zelfs nu het al anderhalf jaar uit is! Ik geef toe dat ik regelmatig nog aan mn ex terugdenk en nog altijd onze gezamelijke plekken vermijd, zelfs ik nu verder met mn leven ben verder gegaan.