Blog van InDeMaling

afbeelding van InDeMaling

Om het ldvd pijntraject te verkorten; 'The list'!

Hallo allemaal, ik was ooit ook gedumpt na een relatie van bijna 6 jaar waarbij ik werd ingewisseld voor een ander. Ik had ook vooral het eerste jaar (vooral de eerste maanden) veel pijn ervan.

Ik geef hetzelfde advies hier wat ik ook aan blogger DB heb gegeven, maak een lijst! Mijn eigen ervaring speelt hierin een rol. Nadat je bent verlaten ga je vaak degene die je verliet 'idealiseren. Let op; ideaal was ze verre van dat(!).
Je relatie was niet die 'roze wolk' wat je nu voor je haalt, er waren vele tekenen aan de wand!

afbeelding van InDeMaling

4 jaar na de breuk..

Beste LDVD'ers,

Ook ik was een keer zwaar met verdriet verlaten..Ik was 4 jaar geleden verlaten na een relatie van 5,5 jaar waarvan 3 jaar samenwonen. Ik had mijn liefde toen leren kennen 220 km bij me vandaan tijdens een lang weekend. Na 2,5 jaar elkaar te hebben gekend verhuisde ze van haar ouderlijke huis en kwam ze bij me wonen..

afbeelding van InDeMaling

In de maling genomen.

Hallo allemaal, ik sluit me even bij jullie ldvd'ers aan. 4 jaar geleden was er een einde aan mijn relatie gekomen van 5,5 jaar. 1 jaar (vooral het eerste half jaar) flink ziek van geweest.

Heden: In Nijmegen leerde ik haar kennen, een leuke meid van 25. Elke keer als we elkaar zagen keken we elkaar de hele tijd aan en hadden de fijnste gesprekken.

Inhoud syndiceren