Blog van intoxicating

afbeelding van intoxicating

Huilen, huilen, helemaal alleen...

Oké, gevoelens overspoelen mij. Ik ben radeloos.

Zaterdag kwam mijn ex bij mij badderen, maar ik wou niet naakt. Dus hij in een zwembroek en ik in bikini. Het was leuk en gezellig... we zaten tegenoverelkaar met een sigaretje. Daar zat hij dan... mijn enige echte tegenpool.
Ik ging bij hem liggen en een poos lagen we lekker tegen elkaar aan, ogen dicht, hand in hand en genietend van de muziek en het moment. Hij deed zijn ogen open en zoende mij. En van het één kwam het ander. Ik ging helemaal op in het moment en wou dat het eeuwig kon duren.

Nu zit ik jankend achter de pc, want ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil hem zo graag mijn hart geven... maar die gevoelens van egoisme en schuldigheid nemen de controle.

afbeelding van intoxicating

Als een gevoel je opvreet.

Gisteravond heb ik een poosje met met mijn moeder zitten praten over mijn situatie nu. Uit nieuwsgierigheid heb ik haar gevraagd of ze ook wel eens een met een andere jongen had gezoend toen ze een relatie had. Ze heeft het één keer gedaan en verder nooit weer.

Ik had deze week al besloten dat ik voor mijn collega (mijn ex) zou kiezen in plaats van Travis. Alleen nu is dat gevoel terug. Dat gevoel van verraad, het gevoel van nepheid, het gevoel van een leugenaar. Het vreet aan je en controleert je denken en gevoelens. Secondaire gedachtes vliegen rond, maar wat heb je er aan; het is gebeurt.

afbeelding van intoxicating

Hij deel II.

Heel leuk... maar de volgende dag drong tot me door dat ik was vreemdgegaan. I-K, die dat never nooit zou doen. En alles waar ik voor stond was in één keer afgebroken.

Met Travis heb ik het er nog eens over gehad, of die kus ook wat voor hem betekende. Zijn antwoord was 50/50. "Ik vind je een hele leuke meid, maar van dat roken he dat weet je, en dat je een vriend hebt/had vond ik ook niet bepaald leuk".

Besloot om het tegen mijn vriend te vertellen. Naja, niet van dat vreemdgaan. Al zijn ex-vriendinnen waren vreemdgegaan... en ik wil hem zoiets niet nog een keer mee laten maken. Dus ik heb gewoon verteld dat ik nog gevoelens had voor Travis (heb ik hem wel eens over verteld)en dat ik onze relatie vind tegenvallen. Om hem zo min mogelijk te kwetsen.

afbeelding van intoxicating

Hij.

Okee, mijn eerste echte post... dit zal niet makkelijk gaan.

Ik ben een meisje van 17, een romanticus (zoals gebleken is uit de KRO Nationale Karaktertest) en dit jaar ben ik smoorverliefd geworden op een jongen uit mijn klas.
Heel simpel: hij is alles wat ik niet ben. Hij maakt zoveel emoties & gevoelens in mij los. Hij is dé prins op het witte paard. Travis.
Maar op een of andere manier kwam het er elke keer niet van. Ik probeerde hem te vergeten en te vergeten... gedate en gedate, maar het werd allemaal niks omdat hij elke keer nog in mijn hart zit.

Toen kwam er mijn collega, mijn tegenpool, en ik heb twee weken wat met hem gehad... maar hij verstikte mij (ik laat je nooit meer gaan/ik hou van je, etc). En het was eigenlijk allemaal seks & tv kijken; niet mijn idee van een leuke relatie, maar hij dacht wat anders.

afbeelding van intoxicating

Nieuwww (=

Haha wat raar! Ben hier via google.nl gekomen toen ik zocht op liefdesverdrietliedjes. En nu heb ik mij aangemeld en alles (=
Moet even wennen!

Liefs.

Inhoud syndiceren