Blog van j27

afbeelding van j27

Positief

Ik lees net het verzoek voor positieve verhalen en dat zette me aan het denken. Nu begin mei, dus ongeveer 5 maanden terug (1 week voor de kerst) besloot mijn vriendin, waar ik toen ongeveer 8 jaar mee samen was ermee te stoppen. Ineens stond ze in de woonkamer met een koffer, en paar minuten later was ze weg.

afbeelding van j27

Afscheid

alweer tijdje terug besloot mijn vriendin een punt achter onze 8-jarige relatie te zetten, dit was precies 1 week voor de kerst. Na de moeilijke kerstdagen en oud en nieuw had ik het gevoel dat het steeds iets beter ging met me.

afbeelding van j27

verdoofd

Vandaag precies 1 maand geleden heeft ze me verlaten. Ik ben niet iemand die veel waarde hecht aan data, maar het voelt nu als een soort mijlpaal. Ik ben de eerste maand doorgekomen. Afgelopen twee weken een heel erg verdoofd gevoel gehad, en misschien ook wel teveel gevlucht in de drukte van mijn sociale leven. De momenten alleen proberen te ontwijken. Gevolg: al 2 weken geen verdriet meer kunnen voelen. Ik wou wel, maar op een of andere manier lukte het niet, alsof het er gewoon niet was, terwijl ik slim genoeg ben om te weten dat dat onzin is.

afbeelding van j27

Weg

3e week zonder mijn meisje. 2 weken geleden was ik nog zo gelukkig en waren we samen nog een kerstboom aan het uitzoeken, en een paar minuten daarna stort je hele leven in. Vreemd eigenlijk dat je zo afhankelijk van iemand wordt na 8 jaar relatie, en niet goed ook. Je moet het ook alleen kunnen redden, maar als je al vanaf je 19e bij iemand bent (nu 27) en het nu ineens zelf moet doen is dat toch wel wennen.

afbeelding van j27

Advies nodig!

hallo medestanders,

zoals in vorige blog beschreven, heeft mijn vriendin (nu ex) na 8 jaar vorige week, 1 week voor de kerst, me de bons gegeven. Ook al was dit een complete schok voor me hebben we het wel volwassen en rustig besproken en nog steeds tot nu toe geen verwijten heen en weer of iets dergelijks.

afbeelding van j27

Net 1 week

vorige week liet mijn vriendin na 8 jaar relatie, een gezamenlijk huis en gezamenlijk leven, de bom vallen: ze wilde niet meer verder. Complete schok natuurlijk en geen idee wat ik moest doen, voelen, denken. Na een paar dagen onduidelijkheid over of het nou echt definitief was, heeft ze eergisteren toch echt besloten dat het niet meer goed komt.

Inhoud syndiceren