Blog van jazekers

afbeelding van jazekers

Mijn leven (beetje lang verhaal geworden dus succes) :)

Als eerste, er zit waarschijnlijk geen logica of duidelijke volgorde in dit verhaal omdat ik schrijf wat op dat moment in mij opkomt.

4 Februari 1985 werd ik ter wereld gezet, ik heb een fijne jeugd gehad en mijn ouders hebben hun best gedaan ons alles te geven wat we wilden.

afbeelding van jazekers

Waar gaat het toch steeds fout....

Een 3kwart jaar geleden een hele leuke en spontane dame leren kennen via internet, daar voor ook verschillende dates gehad waarbij ik steeds dacht "nee dit is het net niet"

Maar bij haar dacht ik "Ja haar wil ik wel vaker zien en beter leren kennen" na de 2de date dacht ze dat ik een beetje "te boers" was voor haar aangezien ik soms lomp en bot uit de hoek kan komen, maar nadat ze dat gezegd had heb ik haar laten zien dat ik ook een erg lieve en leuke kant had waarover ze positief verrast was.

afbeelding van jazekers

Gevoelens gaan elke kant op

Heb nou een paar weken geleden mijn ex "buiten" gezet omdat ze onze afspraak niet was nagekomen maar dat is allemaal te lezen in mijn vorige blog.

Maar nu is ze sinds vorige week opeens allemaal aan het appen, we hebben hele leuke gesprekken via de app en ook lekker open.

Ze was ook een het vragen of ik al een date had gehad en of ik al vrouwen had leren kennen, toen ik aangaf zaterdag een date te hebben werd ze wel een beetje jaloers, de zaterdagavond kreeg ik zelfs een app of de date door was gegaan waar ik de dag erop pas op had gereageerd.

afbeelding van jazekers

En toen was het over.

Heb zo'n 4,5 jaar geleden een leuke meid leren kennen via een vriendin, het was niet eens haar bedoeling om ons te koppelen maar aangezien ze me leuk vond begon ze me berichtjes te sturen waarna we afspraken.

Ik heb nooit echt verliefdheidsgevoel gehad aangezien dat eerder al kapot is gemaakt en ik het dus bij niks of niemand voel.

We gingen een paar keer daten en hebben samen besloten een poging te doen, waarna ik ook haar dochter van toen 3 heb mogen ontmoeten, het is een lieve en leuke kleine meid.

Inhoud syndiceren