Gevoelens gaan elke kant op

afbeelding van jazekers

Heb nou een paar weken geleden mijn ex "buiten" gezet omdat ze onze afspraak niet was nagekomen maar dat is allemaal te lezen in mijn vorige blog.

Maar nu is ze sinds vorige week opeens allemaal aan het appen, we hebben hele leuke gesprekken via de app en ook lekker open.

Ze was ook een het vragen of ik al een date had gehad en of ik al vrouwen had leren kennen, toen ik aangaf zaterdag een date te hebben werd ze wel een beetje jaloers, de zaterdagavond kreeg ik zelfs een app of de date door was gegaan waar ik de dag erop pas op had gereageerd.

Toen moest ze natuurlijk alles weten, met wie? waar? wat gedaan? en daar kon ik wel uit opmaken dat ze redelijk jaloers was en heb toen gezegd "als je alles wilt weten kom je vanavond maar mee eten" wat ze dus met alle plezier heeft gedaan.

Ik heb die avond lekker voor ons gekookt en we hebben gezellig zitten te kletsen aan tafel waar zo nu en dan ook een lekkere zoen was.

Toen begon het voort laat te worden en aangezien ze met de bus naar huis moet heb ik aangeboden dat ze wel mocht blijven slapen waar ze niet erg lang over na hoefde te denken en dus ook is blijven slapen.

Maar wat ik dan niet snap is: waarom blijf je bij je ex slapen en doe je alles terwijl je een andere vriend hebt?

De ochtend erop ben ik zelf weer vertrokken om te gaan werken en later is zij zelf ook gaan werken, had verwacht dat ze ook nog wat spullen van zichzelf mee zou nemen maar ook dat is niet gebeurd.

om een lang verhaal kort te maken, wat moet ik nou met deze leuke meid aangezien ik nog wel om haar geef en haar stiekem nog wel terug zou willen....

afbeelding van torn

Geen exclusieve relaties?

jazekers schreef:

Maar wat ik dan niet snap is: waarom blijf je bij je ex slapen en doe je alles terwijl je een andere vriend hebt?

kan zijn dat het (nog) geen exclusieve relatie is? Misschien vindt zij het prettig om deze vrije ongebonden vorm van contact met jou en andere mannen te hebben??? We hebben een gezellige avond, eten wat met elkaar, slapen samen, hebben seks en gaan de volgende dag weer ieder onze eigen weg.

Maak het bespreekbaar, dan weet je waar je aan toe bent en kan je een keuze maken.

afbeelding van hortensia

@jazekers

Dag Jazekers en lieve vriend torn ,

Even een kleine reactie die ik zelf ook als een mogelijkheid zie ;

Soms is het heel lastig om iemand waarvan je veel hebt gehouden en waar je misschien nog steeds gevoelens voor hebt , zomaar los te kunnen laten . Het feit dat ze al met een ander is zegt niet zo heel veel over het kunnen loslaten van de ex (jij) , alhoewel je logischerwijze dat wel zou denken.