Blog van kaatje1981

afbeelding van kaatje1981

toch fijne feestdagen

Hallo allemaal

De feestdagen zijn normaal gesproken dagen van feest. Maar als je verdriet hebt is dat heel moeilijk. Geloof me ik weet daar op dit moment alles van. Of het nu ldvd is of ander verdriet het is en blijven dan moeilijke dagen.
Toch wil ik iedereen die dit leest hele fijne feestdagen wensen. Ik hoop dat je ze doorbrengt met familie of vrienden want die trekken je erdoorheen.

Nogmaals Hele fijne feestdagen en gezond 2005!!!

liefs kaatje

afbeelding van kaatje1981

hele lange tijd nie geweest

Hey Allemaal die dit wil lezen
Ik ben nu al een hele lange tijd niet meer op de site geweest en lees nu allemaal de berichten en dagboeken nog een keer. Ik kan jullie vertellen dat alles met mijn nieuwe liefde nog steeds goed gaat en dat ik zeer gelukkig daarmee ben. Ik heb echter op dit moment andere prive dingen die spelen en die best wel overheersen maar G... maakt alles weer een beetje goed. Voor iedereen met ldvd KOP OP!!! Als ik weer gelukkig kan worden kan iedereen het.

Succes Allemaal

liefs kaatje

afbeelding van kaatje1981

nieuwe liefde

Het is een tijdje geleden maar er is ook zo veel gebeurd. Ik heb dus een nieuwe vriend. (zie vorige dagboeken) en het is helemaal geweldig. Het vertrouwen is er gewoon al voor 100% omdat we eerst vrienden waren. Het is echt een hele nieuwe wereld die voor me opengaat. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en ik vind het heel fijn. Ik ga ook niet te ver vooruit kijken maar geniet van elke dag die we samen doorbrengen. Wat ik ook geleerd heb is dat ik nooit meer mijn eigen leven opgeef en dus gewoon mijn dingetjes blijf doen. Hij gaat vrijdag op vakantie en hij wil eigenlijk al niet meer gaan omdat hij mij dan 10 dagen moet missen. Ik ga hem ook heel erg missen. Voor alle mensen die nog erg met hun ldvd zitten. KOP OP het gaat over en als ik al een nieuwe vriend kan krijgen die helemaal voor me gaat( wat we allemaal verdienen ) dan kunnen jullie dat ook allemaal. Ik ben altijd heel onzeker geweest over mezelf en hij maakt dat helemaal goed en neemt me zoals ik ben. Hij schaamt zich absoluut niet voor mij dus dat is heel belangrijk.

afbeelding van kaatje1981

gevoelens voor een ander

Het is nu 5.5 wk uit en ik heb gevoelens voor iemand anders. Ik vind het doodeng en ik voel me echt heel erg verward. De jongen waar ik sterke gevoelens voor heb is een hele goede vriend van me. Ik heb het hier met hem ook over gehad en we voelen beide hetzelfde. Meer dan vriendschap maar nog net niet genoeg voor een relatie. Hij geeft wel signalen af maar ik durf er niet op in te gaan omdat ik niet weet hoe hij gaat reageren. We zitten ook in hetzelfde schuitje van relatie en daarover heen komen. Ik weet echt niet meer wat ik hiermee moet. Een andere goede vriend zei tegen me dat dit wel heeeeeel goed is omdat ik wel doorga met mijn leven en dus niet op mijn ex wacht.

afbeelding van kaatje1981

ik wil dat ook!!!!!

Gister gebarbequed en het was best gezellig maar ik had in de nacht van zaterdag op zondag een hele levendige en echte droom gehad. Over mijn ex dat hij was vreemd gegaan met mij maar dat hij dat helemaal niet wou omdat hij mij ranzig vond en dat hij dat ook niet tegen zijn nieuwe vriendin ging zeggen enz. Ik stond dus zondag al op met een rotgevoel. Toen kwam de visite en op zich ging het redelijk. Totdat G en A samen in onze tuin gingen zitten. Er was duidelijk een vonk tussen hun voelbaar en dat herinnerde mij aan wat ik mis. Ik ben helemaal alleen achter in de tuin op een ligbed gaan liggen huilen.

afbeelding van kaatje1981

vooruitgang : raar maar waar

Het is echt super raar. Ik mis zijn aanwezigheid nog elke dag en vooral in het weekend. Morgen is het 4 weken uit en ik moet zeggen dat de tijd toch snel verstrijkt. Hij heeft nu al 2 weken een nieuwe vriendin en zaterdag heb ik ze zien zoenen. Ik zag daar heel erg tegenop omdat ik niet wist hoe ik zou reageren en daarom had ik gevraagd of ze rekening met mij konden houden en het niet te doen als ik het zou kunnen zien. Daar heb ik nog ruzie met hem over gehad en toen heb ik gezegd dat hij zijn gang kon gaan maar niet vol voor mijn neus. Nou ik ging zaterdag dus op stap en op een gegeven moment keek ik ergens naar en toen zag ik het einde van hun zoen. Ik voelde alleen een kriebel meer niet. Ik weet dat ik daar blij om moet zijn maar toch vind ik het heel raar. Ik denk dat onze relatie dus bij mij ook niet zo goed zat. Ik merk dat ik ipv een deuk in mijn zelfvertrouwen te hebben opgelopen mijn zelfvertrouwen omhoog is geschoten. Ik durf dingen die ik een jaar geleden nooit gedurfd zou hebben. Hij heeft altijd mijn zelfvertrouwen ondermijnd. Ik heb P ook gezien( de jongen waar ik gevoelens voor kreeg ) en ben erachter dat het echt alleen vriendschap van beide kanten is. Zondag ga ik met 5 vrienden barbequen om hun te bedanken voor de dagen dat ze er voor me zijn geweest. Begrijp me niet verkeerd ik mis het allemaal echt nog wel en heb echt nog ups en downs maar op zich gaat het steeds een stukje beter. Ik was afgelopen weekend naar Scheveningen geweest met vrienden en dat was dus echt heel zwaar omdat er zoveel herinneringen omhoog kwamen van mijn ex en ik. Ik heb mbh vrienden me door de dag heen kunnen slepen en al met al was het zeker een leuke dag. Er komt nu weer een spannende tijd aan. Mijn vader heeft longkanker( sinds eind apr zijn we daar achter) en hij krijgt binnenkort te horen hoe de behandeling nu verder zal gaan. De relatie met mijn ex was echt niet goed want ik heb met hem nooit kunnen praten over wat er met mijn vader aan de hand was omdat hij dat niet aankon. Oke er kunnen dingen zijn die je niet aankunt maar als ik met niks naar hem toe kan gaan( ook mijn angsten en onzekerheden niet ) dan is er toch iets goed mis. Hij hield ook altijd zijn mond tegen mij over zijn problemen. Maar ja genoeg nu. Hopelijk blijft het de goede kant op gaan.

afbeelding van kaatje1981

aandacht

het is weer even geleden dat ik hier wat geschreven heb maar ik heb me vrij druk bezig gehouden met de leukere dingen in het leven. Hij heeft nu dus verkering met dat meisje. Dat steekt echt wel maar ze houden wel rekening met mij. Wat vooral steekt is dat hij zoveel moeite voor haar doet en zoveel aandacht schenkt, dat heeft hij in die 5.5 jr bij mij helemaal niet gedaan. Ik dacht altijd dat hij gewoon zo in elkaar zat en nu zie ik gewoon een heel andere M. Ik voel me dus gebruikt. Hij is niet oprecht geweest want hij kon die dingen die ik van hem vroeg dus wel maar deed het gewoon niet. Hij kon bijna nooit tegen mij zeggen dat hij van me hield en nu is zijn msm naam al M love J I love you schat.

Inhoud syndiceren