nieuwe liefde

afbeelding van kaatje1981

Het is een tijdje geleden maar er is ook zo veel gebeurd. Ik heb dus een nieuwe vriend. (zie vorige dagboeken) en het is helemaal geweldig. Het vertrouwen is er gewoon al voor 100% omdat we eerst vrienden waren. Het is echt een hele nieuwe wereld die voor me opengaat. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en ik vind het heel fijn. Ik ga ook niet te ver vooruit kijken maar geniet van elke dag die we samen doorbrengen. Wat ik ook geleerd heb is dat ik nooit meer mijn eigen leven opgeef en dus gewoon mijn dingetjes blijf doen. Hij gaat vrijdag op vakantie en hij wil eigenlijk al niet meer gaan omdat hij mij dan 10 dagen moet missen. Ik ga hem ook heel erg missen. Voor alle mensen die nog erg met hun ldvd zitten. KOP OP het gaat over en als ik al een nieuwe vriend kan krijgen die helemaal voor me gaat( wat we allemaal verdienen ) dan kunnen jullie dat ook allemaal. Ik ben altijd heel onzeker geweest over mezelf en hij maakt dat helemaal goed en neemt me zoals ik ben. Hij schaamt zich absoluut niet voor mij dus dat is heel belangrijk.

Ik blijf zeker nog op de site komen om mensen een hart onder de riem te steken maar echt voor iedereen loopt er wel iemand rond.
Sterkte allemaal!!!!

liefs kaatje

afbeelding van Jolanda

Wat heerlijk!!

Wat heerlijk!! En ik ben oprecht heel erg blij voor je!! Zo zie je maar, lijk je eerst nog in een super diep dal te zitten... overkomt je dit Glimlach! Het is je gegund!!
Geniet er van!
Liefs *jolanda

afbeelding van grand marquis

normaal

Het is normaal dat je pijn hebt als iemand je laat zitten
anders was je zelf ook niet goed bezig.
En rouwen is gezond
en het is hartstikke goed om je gevoelens te kunnen zeggen !
En uiteraard is het super om ook goed nieuws te lezen.
Goed zo.
Misschien is er dan toch een God ?
Of ga ik nu te ver...