Blog van krulie

afbeelding van krulie

Hoop dat al die spam weg te krijgen is.

Wat een toestand hier met de spam. De normale berichten zijn bij toeval soms even tussen de spamvloed te lezen. Ik wens de beheerder veel sterkte met het wegkrijgen van de spam.

afbeelding van krulie

Ex is langsgeweest

Na ongeveer 5 jaar is ex langs geweest, in "verbeterde versie". Er is nu heel goed en fijn met hem te praten. Hij is bezig met therapieën omdat hij te veel zichzelf in de weg zat en overspannen met relaties omging.
Nu wil hij geen vastigheid meer, maar lossere contacten. Eerst dacht ik, na een korte ontmoeting eerder : fijn, hier zou een goede vriendschap uit kunnen ontstaan (heel misschien eventueel meer voor veel later order).

afbeelding van krulie

Sterkte met de kerst

Hoi ldvd-ers,
Hoe moeilijk en terugvalgevoelig de kerstperiode is, weet ik uit ervaring.
Nu, 2 kersten verder, heb ik er nauwelijks meer last van. Het is gewoon gesleten en ik heb geleerd goed alleen te kunnen zijn. Veel bijgeleerd, ook door hier te blijven lezen en van daaruit terug te koppelen naar wat i kheb meegemaakt en dat weer beter te herplaatsen.

afbeelding van krulie

Handleiding chat

Hoi Admin
Kun je bij het kopje "veelgestelde vragen" ook een handleiding voor de chat geven? Ik zag vanochtend ineens dat ik een paar aanvragen voor chat had. Ik probeerde te antwoorden, maar weet niet hoe ik die antwoorden moest verzenden.

afbeelding van krulie

Margreet Dolman/Dominee Gremdaatvoorstelling

Waar ik ieder jaar heen ga ( nu gisteren, 2e kerstdagmatinee) is de voorstelling "Margreet Dolman brengt warmte /Dominee Gremdaat wijst de weg" in Amsterdam (www.bettyasfalt.nl) in het oude Tingeltangeltheater in Amsterdam. Het is zo'n opbeurende voorstelling met heel veel interactie met het publiek die Paul Haenen (de alter ego, de person zelf) maakt. Humor met heel veel ernst en vooral integer gebracht. Het helpt je door de winterdepressies heen. De nazit in het theatertje is ook heel fijn.

afbeelding van krulie

Lichtjes aan bij donker weer

Het voordeel van dit donkere weer is dat de lichtjes thuis overdag al, nu, zo goed uitkomen, bijv. mijn discolichtslang en bloemenlichtjessliert bij het raam : = alvast goede start.

afbeelding van krulie

Niet wat het lijkt

Eergisteren was ik met mijn vlammetje, zoals ik hem tegenwoordig duid, op stap. Ik vind hem al een poos heel leuk, hij mij, maar hij is heel erg op zichzelf , heeft "relaties" inmiddels opgegeven (is net als ik eind-vijfiger en die hebben vaak al dat idee). Affijn, ik zie hem heel weinig, maar we waren dus op stap. We hadden ook lol, en ik dacht : dit is nou zo'n stel waar ik groengeel jaloers op kan worden : leuk samen oud geworden. Nu bekijk ik de stelletjes toch maar eens met andere ogen.

Inhoud syndiceren