Blog van Lena-M

afbeelding van Lena-M

mijn arme vlinders

Het is een paar dagen best goed gegaan met me, ondanks het feit dat hij in Nederland is op het moment. Morgen gaat hij weer terug naar Belgie en vrijdag komt hij weer. Ik was in de stad afgelopen vrijdag en hij appte me. Even koffie drinken? Ja heb ik gezegd. Het was erg leuk. We hadden veel lol. Hij raakte soms mijn hand aan, of mijn knie ofzo. Ik weet het, riskant is dat.

afbeelding van Lena-M

Gekooide vlinders

Het heeft even geduurd...ik moest onze afspraak, onze ontmoeting echt even verwerken.

Dinsdag hadden we uiteindelijk afgesproken. We hebben koffie gedronken en heel lang gepraat. Het was mooi. Het was ook anders dan eerst. Hij was heel open, heel oprecht. Over zijn leven, over zijn vrouw. Ik voelde me heel fijn bij hem, maar op een andere manier. Alsof ik al had besloten, rationeel, dat het gewoon toch nooit iets wordt.

afbeelding van Lena-M

goede actie

Ok, Ik heb echt een goede actie gedaan vind ik zelf. Mega klein natuurlijk, maar ik voel me er best tsja...trots over ofzo.

Zondag, gisteren, echt zo'n dag waarop je dus alleen maar je facebook, whatapp en email wil checken, maar dat heb ik niet overmatig gedaan. Ik heb mijn woonkamer geschilderd. Muziek erbij . prima.

afbeelding van Lena-M

Mijn angst

Reacties van lieve mede forum bezoekers zeggen me natuurlijk wat ik al wist.

afbeelding van Lena-M

zijn angst

En vandaag kwam wat ik al en beetje bang voor was. We zouden woensdag afspreken, volgende week. Ik vind dat heel fijn. Ik wel hem graag zien. Ik wil hem graag in mijn leven houden. Ik zou graag met hem bevriend blijven.
Vandaag komt dit:

I did not write you because I was thinking about our appointment. I am very afraid that maybe is not really a good idea to see eachother on Tuesday.
I mean, about the connection together. I think that you are right, we have it. Which means that maybe we can have a big problem.

afbeelding van Lena-M

platonische liefde

Het is verdomme 04:45 in de ochtend. Ik ben klaarwakker. Rob schreef eergisteren dat hij weer in NL is op dinsdag en of we kunnen afspreken. Gewoon even kletsen was het bericht.
Mijn hart is zo zwak. We hebben afgesproken. Borreltijd.
Heen en weer geappt ook. Heel netjes. Geen rare dingen.
Vanavond krijg ik een ander bericht. 'I think we are going to be very good online friends, haha. Do you like the friendships with people loving abroad?'

afbeelding van Lena-M

Elektriciteit

Ik weet dat de meesten verhalen gaan over mooie lange relaties die opeens ten einde komen, maar ik hoop dat ik wat reacties krijg op mijn verhaal.

Heb net een project afgesloten, dit duurde een maand. 40 mensen werkten heel intensief samen. Het was een mooi project.
En hij, laten we hem Rob noemen , was daar ook.

Inhoud syndiceren