goede actie

afbeelding van Lena-M

Ok, Ik heb echt een goede actie gedaan vind ik zelf. Mega klein natuurlijk, maar ik voel me er best tsja...trots over ofzo.

Zondag, gisteren, echt zo'n dag waarop je dus alleen maar je facebook, whatapp en email wil checken, maar dat heb ik niet overmatig gedaan. Ik heb mijn woonkamer geschilderd. Muziek erbij . prima.
Later zag ik op facebook een foto van hem en zijn vrouw. Zij had die foto geplaatst. Een hardstikke leuke foto, ik kan het niets anders zeggen.Zij kijkt superblij, big smile, recht in de camera. Hij heeft een beetje een flauwe voorzichtige glimlach....tsja dat zou ik ook hebben.
Ik voelde een steek in mijn buik. Eerst legde ik mijn telefoon weg en begon ik te mokken. Na een paar minuten dacht ik: Kom nou, Als je echt om hem geeft dat ga je NU die foto liken. En dat heb ik gedaan. Dat heeft hij natuurlijk wel gezien en ik hoop dat hij daardoor ook begrijpt dat ik hun echt wel geluk gun.
Zoals hij zelf al zei: De connectie is echt, maar what de fuck moeten we ermee? want hij is getrouwd.
Dus ja, einde van het verhaal. Ik probeer hem op het volgende project een beetje uit de weg te gaan. We kunnen wel eens in de kantine koffie drinken (waar de anderen bij zijn) maar that's it.
Ik denk ook steeds....waarschijnlijk zouden onder andere omstandigheden zijn vrouw en ik best vriendinnen kunnen zijn.....
Dus nee, ik ga me niet mengen, ik hou de eer aan mijzelf!

En nu is het wachten op de eerste terugval van velen.... Verdrietig

Ik ben dankbaar voor dit forum.

xx

afbeelding van Nientjuh1

@Lena-M

Terugvallen komen er nog genoeg. Goed dat je iets hebt gedaan, waardoor je hem laat zien "no hard feelings" hoe moeilijk het ook is.

afbeelding van Vandaag

Lena-M

Sterkte Lena. Meer weet ik ook niet te zeggen.