Blog van MaanElfje

afbeelding van MaanElfje

NICKNAME STALKER: JENSEN27

Hoi iedereen,

Voor dat ik mijn mandje opzoek wou ik niemand in spanning laten zitten:

NICKNAME:JENSEN27 (Hoop dat hij geen buddies heeft!)
Naam: Kris(tian) Storm of Kris(tian) Donk.
Woonplaats: Spijkenisse of Rotterdam of Delftshaven
Herkomst: Geadopteerd uit India zegt hij
Modus Operandi: Sexueel getinte smsjes, email, telefoontjes. Stalking, lastig vallen.
Frequentie: Minimaal 1 x per uur.
Targets: alle dames op deze site

Let's go get him ladies! Knipoog)

Slaap lekker allemaal! Gooi alles in de ijskast voor nu. Morgen weer een dag (hoop ik).

Liefs,
MaanElfje

afbeelding van MaanElfje

ZIEKE GEEST OP DEZE SITE!!!

Hoi berichtje en waarschuwing van mij.

Ik ben via mijn private mailbox benaderd door een mede site gebruiker die mij op deze wijze een hart onder de riem wilde steken.
Hij stuurde 3 berichten binnen een paar uur. Het laatste met zijn mobiele telefoonnr. Aangezien ik zijn steun waardeerde, stuurde ik hem een sms-jes (van mijn privé mob) met dank. STOM, STOM, STOM natuurlijk. Maar door ldvd ben ik niet de helderste op dit moment. Ook voel je je kwetsbaar en zoek je steun. Vandaar ook deze site.

afbeelding van MaanElfje

Verbijsterd, geschokt, kapot

Vandaag een vriendin op bezoek en mijn hart uitgestort. Gaat nog al moeilijk met een baby van anderhalf en mijn kleintje van bijna 6.

Om half 5 belde hij. Hij vroeg: hoe gaat het? Ik zei: om eerlijk te zijn, niet zo goed. Hoezo? 'Ik mis je zo verschrikkelijk en ik hou van je'.

afbeelding van MaanElfje

Over leven

Hi, hier ben ik dan weer.

Ik heb net mijn meisje naar school gebracht en zit achter mijn pc-tje. Ik zeg 'mijn' pc, maar zo voelt dat niet. Zijn account (met naam en plaatje) krijg ik niet verwijderd en zo wordt ik elke dag geconfronteerd met zijn naam. Ook foto's e.d. staan in een map op mijn bureaublad. Heb wel mijn background veranderd en dat voelde goed. Iets anders.

afbeelding van MaanElfje

Niet bellen!!

Het is zondag ochtend. Mijn meisje zit voor de tv en eet een broodje hagelslag. Ik voel me zo beroerd en laat dat niet aan haar merken. Althans, dat denk ik. Ze is zo gevoelig en merkt dat ik 'afwezig' ben.

Van binnen huil ik, schreeuw ik. Ik weet dat hij nog slaapt en sowieso nooit vriendelijk reageer als ik hem wakker maak. Ik heb al 2 dagen geen contact opgenomen. Een absoluut record. Per 1 juli woont hij in ons dorp. Zo'n absurd idee. Hij woont niet meer bij mij, maar wel in dezelfde stad.

afbeelding van MaanElfje

Verlaten en alleen

Hoi,

Ik ben nieuw hier maar zit waarmee iedereen hier zit. In maart verliet mijn man mij en mijn 5 jarig meisje. Hij moest zichzelf vinden en was 'al jaren' ongelukkig/ontevreden. En hij ging....

Hij, mijn grote liefde. Mijn vakantieliefde van 10 jaar geleden. Ik heb hem naar NL gehaald en daarmee mijn grootste verdriet. Alles wat menselijk mogelijk is heb ik gedaan. Ik hou zielsveel van hem. Maar ik schiet te kort. Ik ben 6 jaar lang genegeerd door hem. Hij werkt in de horeca en bleef op bed tot 11.00 uur. Om 10.00 uur thuis om dan achter het internet te zitten tot 4 uur 's morgens.

Inhoud syndiceren