Blog van misty

afbeelding van misty

VREEMD

Waar zijn Laura44 ,MDoubt en Zana gebleven.Deze mensen leefde zo met iedereen mee en opeens zijn ze alledrie verwijdert.Ik heb een hoop steun op deze site door het lezen van blogs weet je dat je niet de enigste bent met ldvd maar soms gebeuren er ook vreemde dingen helaas...

afbeelding van misty

K** Kerst

Na een aantal goede dagen is daar vanavond weer een einde aan gekomen helaas.Opeens waren daar die tranen weer en kan ik niet meer stoppen...
Krijg het al helemaal benauwd dat de kids daar morgen de kerst gaan doorbrengen en word dan ook zo kwaad op hem omdat hij van ons af wil en ik het gevoel heb dat ik alleen maar verdriet heb en dat hij weer lekker zijn leventje aan het oppakken is endat ik door hem dus een kutkerst heb en dan moeten we ook nog eens oud en nieuw door.
OOOOO wat het maar al januari

afbeelding van misty

Zo Dom

Vandaag kwam hij de kids weer halen,heb weer de hele nacht liggen malen dat ik rustig moest blijven als hij er was.Net doen of er niets aan de hand is maar ja zoals altijd toen ik hem zag en mij jongste d hard ging huilen omdat ze bij mij wil blijven gooide ik weer natuurlijk alles voor zijn voeten.Ik weet dat het niet goed is waar de kinderen bij zijn maar het is dan niet te stoppen in mijn hoofd,het gaat maar door en door.Toen hij wegreed zeiden zijn ogen mij genoeg "dit komt nooit meer goed" Ik heb al mijn glazen in gegooid en hij zal zich nooit meer bedenken dat hij toch met ons verder zou

afbeelding van misty

Mooi en zo waar.....

Ik heb geleerd dat alles gebeurt om een reden,dat je moet leren uit de fouten van je verleden.
Ik heb gezien dat niet iedereen te vertrouwen is.Zelfs je eigen gevoel heeft het soms zo mis.
Ik weet nu dat je soms iemand moeten laten gaan terwijl diegene altijd in je hart zal blijven bestaan.
Ik besef nu dat je moet doen wat je hart zegt en niet moet vechten voor iemand die niet voor jou vecht.....
Ik heb geleerd dat je niet meer moet houden van iemand die het niet waard is.
Ik heb mezelf voorgenomen om nooit op te geven, altijd mijn dromen moeten nastreven.

afbeelding van misty

ik ben er klaar mee..

Vanavond was hij weer thuis om de kinderen op bed te leggen en om met ze te eten enzo.Ik zou naar een vriendin gaan om ff lekker te kletsen maar voor dat ik ging ga ik toch weer vissen over hoe en wat in de relatie.Nou het was toch duidelijk en in januari gaan we het allemaal wel regelen want dan is die vervelende maand voorbij.

afbeelding van misty

Weer wat verder....

Het was zeker weer een heftige week.Dat verdriet zoveel pijn kan doen en dat je er echt dag en nacht mee bezig bent dat had ik nooit verwacht..

Woensdag was hij weer thuis om de kids naar bed te brengen en zo maar ik had geen goede bui dus het liep weer helemaal fout.Nog wel wat met hem gepraat maar ja die dingen die ik wil horen die hoor je niet dus weer helemaal radeloos toen hij weer weg was.

afbeelding van misty

Verdriet...

Na 10 jaar huwelijk wil mijn man ermee stoppen.Opeens is er via de chat een nieuwe vlam in zijn leven gekomen.
En dan zit je opeens met 4 kids alleen thuis.Hij is nu 3 weken weg en het doet echt zo,n pijn. Heel de dag word je geconfronteerd met verdriet,dan weer boos dan ben ik weer wanhopig en hoop ik dat hij weer terug komt. Iedereen om je heen zegt laat het even allemaal rusten word kalm enzovoort maar ondertussen het doet zo,n pijn.
Voor de kids moet je het ook zo rustig laten verlopen maar ik word steeds met hem geconfronteerd en dat doet pijn.

Inhoud syndiceren