Blog van mkampstra

afbeelding van mkampstra

Bij haar ouders geweest

Ik had begrepen van mijn ex en haar broer dat er problemen waren met de computer daar. Waardoor bv haar vader ook bepaalde dingen niet meer kon. Dus ik zat gisteren toch aardig dicht in de buurt dus ik gebeld of ze tijd hadden.
Dat hadden ze. Mn ex was gelukkig op vakantie (weer naar Kreta) dus die was er niet. Ik kwam daar en t was weer ouderwets gezellig. Heb er gegeten en we hebben zitten kletsen was weer veel later weg als eigenlijk de bedoeling was. En dan rijd je daar weg. En gewoon geen verdriet of wat dan ook. Helemaal happy. Er zijn nog 2 stappen in mn verwerkingsprocess. Dat is haar weer zien zonder verdriet en een nieuwe liefde kunnen vertrouwen.

afbeelding van mkampstra

LEVENSERVARING Te snel is ook niet goed!!

Tis nu 1 maand 4dgn voorbij. Na 1 week hier een leuke meid (E) leren kennen. Na 2 weken mn ex vergeten. Ik had iets om me op te richten. We hebben elkaar zaterdag ontmoet en zondag weer. Ik was K echt compleet vergeten. Tot we E en ik vandaag toch beide zoiets hadden van: der zit ons iets in de weg. we moeten t voor nu bij vriendschap houden. En toen terug met de trein. Niks anders gedacht dan aan K en af en toe aan "meiga" Glimlach. IN de trein een traan moeten opvangen. Alles kwam weer naar boven van de afgelopen 4 jaar. Ik wist t toen zeker. T was te snel gegaan. Ik had de breuk met K nog niet verwerkt en wilde al verder. Dat gaat dus gewoon echt niet. Ik heb besloten om weer te gaan sporten, mn auto op te knappen en mijn pijn eerst helemaal te verwerken voor ik verder ga met nieuwe liefdes. Daar heeft deze date voor gezorgd. We blijven zeer goede vrienden maar voor nieuwe liefdes heeft deze pijn meer verwerking nodig. Leerpuntje (levenservaring)!!

afbeelding van mkampstra

Klote foon

Nou lang niets van me laten horen. Er was ook niet veel te vertellen. T gaat de goede kant op. Ik zie in dat t niet anders is. Heb weer lol enzo t gaat weer goed met me. Gelukkig. Tot vandaag: 22 juli. 4 jaar geleden haar ontmoet en voor haar gevallen. Direct verkering. vandaag zouden we 4 jaar hebben gehad. Mits het 17 dagen geleden anders was gelopen. Ik had er wel over gedacht over vandaag maar me voor gehouden om er gewoon niet over na te denken. Ging vrij goed tot vanmiddag 1500 uur. PIEPPIEPPIEPPIEPPIEPPIEPPIEP mijn telefoon alarm. Dus ik kijk en dacht ik ben toch niets vergeten. Wat denk je dat er staat: LIEFDE IS ..... 4 JAAR SAMEN.

afbeelding van mkampstra

Haar opa

Nou na dinsdag dus niets meer van me laten horen.
Haar opa is zaterdag precies een jaar geleden overleden. Zij had t daar moeilijk mee. Heb haar toen gesteund. T was een lieve opa en kon t er ook goed mee vinden. Had het er zelf ook best moeilijk mee. Ook daar ben ik dus al 2 weken mee bezig. De overlijdens en rouwkaartjes enzo nog eens gelezen. Zaterdag zouden ze een mis hebben voor haar Opa. In de kerk en daarna zou ze naar de kermis gaan (tilburg) Dat vond ik zelf erg ontoepasselijk. Ik was eerst van plan om ook te gaan maar na dinsdag had ik daar geen zin meer in. Ik weet wel dat t voor mezelf en haar oma/ouders was en dus niet meer echt voor haar maar na dinsdag had ik er dus geen zin meer in,

afbeelding van mkampstra

Dinsdag

Dinsdagavond een gesprek gehad op MSN.
Ze had me eerst gemaild (een ijskoud en zakelijk mailtje. Geen XXX maar groetjes. Alsof ik 4 jaar lang niets voor haar heb betekend) dat haar gsm kapot was en dat ze advies nodig had. En dan mailt ze mij? Ik heb al 6 mails en een brief gestuurd en daar hoor ik NIETS op. Nou op msn begon ze over die mail. En dat ze advies nodig had en een hoop vragen. Nou ik mn kwaadheid even aan de kant gezet en haar geholpen. Maar toen ik dus zei dat haar email zo kil was en vroeg waarom kreeg ik enkel reacties dat ik liep te zeuren en ze werd gek van me. Wat een onzin ik loop haar niet te bellen of te smsen of wat dan ook. Ben gestopt met email. Probeer verder te komen zonder heel de dag aan haar te denken en ZIJ WORD GEK VAN MIJ.

afbeelding van mkampstra

Houston we got contact again

Yes eindelijk bleef ze even hangen op MSN. heb weer even lekker met haar kunnen praten. Niet over wat was geweest of wat gaat komen maar gewoon zoals we vroeger met elkaar sjetten al was er een spanning. ( t liep nie super ).
Ben blij dat ik weer een beetje contact heb! Of t nog goed gaat komen tussen ons is een grote twijfel maar zoals t er nu uitziet kan ik wel als vrienden met haar verder.

afbeelding van mkampstra

Geen contact meer...

Nou na het bellen van dinsdag heb ik helemaal niets meer van haar gehoord. Heb nog een brief geschreven en enkele emails maar ik hoor helemaal niets meer van haar. Soms komt ze even online en dan is ze voor je kan reageren is ze weer weg. Dat is gewoon echt vervelend want ik wil alleen maar weten hoe t is. Op der werk en thuis. hoe de rijlessen gingen. Gewoon normaal contact. T verlies doet pijn maar t zou me meer pijn doen om helemaal geen contact meer te hebben en zij wou juist als vrienden uit elkaar.
Ik hoop dat ze snel iets laat horen. Ik laat haar verder met rust. Maar in gedachte. AAARGHH!!

Inhoud syndiceren