Bij haar ouders geweest

afbeelding van mkampstra

Ik had begrepen van mijn ex en haar broer dat er problemen waren met de computer daar. Waardoor bv haar vader ook bepaalde dingen niet meer kon. Dus ik zat gisteren toch aardig dicht in de buurt dus ik gebeld of ze tijd hadden.
Dat hadden ze. Mn ex was gelukkig op vakantie (weer naar Kreta) dus die was er niet. Ik kwam daar en t was weer ouderwets gezellig. Heb er gegeten en we hebben zitten kletsen was weer veel later weg als eigenlijk de bedoeling was. En dan rijd je daar weg. En gewoon geen verdriet of wat dan ook. Helemaal happy. Er zijn nog 2 stappen in mn verwerkingsprocess. Dat is haar weer zien zonder verdriet en een nieuwe liefde kunnen vertrouwen.
Maar ik denk dat ik al aardig in de goede richting zit. En dat binnen 2 maanden. Ik ben TROTS op mezelf.

afbeelding van Zwelgje

ik ook

Ik ben ook trots op je!!! Wat goed van je. Helaas voel ik me nog hetzelfde als in het begin. Nou ja niet helemaal toen dacht ik nog dat het goed zou komen. De pijn is nu nog erger eigenlijk, maar ik hoop dat ik over een tijdje net zo ver zal zijn als jij!

afbeelding van juliana

goedzo

ik herken die momenten wel. ik heb een heel erg leuk weekend gehad. tegen alle verwachtingen! en dan realiseer je het ook dat het goed gaat. bij de een zitten die momenten in het zien van zijn/haar ouders en bij de ander in iets heel anders.
maar..bedenk wel dat het moeilijker KAN zijn om haar te zien he?
ik zeg niet dat je niet te vroeg moet juichen maar houd er rekening mee...

op de goeie weg!!!!!!!

groetjes Glimlach

afbeelding van mkampstra

Dat is dus 1 v/d 2 stappen

Hoi Juliana.
Ik realiseer me heel goed dat t nog erg zwaar kan worden om haar weer te zien. Maar ik heb nog slechts 2 echte stappen te gaan waar het weer zien van mn ex er 1 van is. Ik zit alleen wel in de gelukkige situatie dat ik degene ben die bepaalt op welk moment het gebeurd. Ze woont nl niet om de hoek of in t dorp 1 km verder. Nee ze woont 125 km hiervandaan!
Heb nu de pc van haar ouders hier staan vanwege problemen. En wat kwam ik tegen tijdens het wegzetten van belangrijke bestanden?! Een foto van haar met die griek. 1 maand geleden had ik die verwijdert maar heb er nu om gelachen. Heb zelfs geen wraak gevoel om er iets mee te gaan doen. Ik heb m gewoon met de rest weggezet. GOED HE?? T kan me eigenlijk niet zoveel meer schelen wat zij doet. Ik ben me eigen leven weer aan t leiden en dat bevalt me super.
Bedankt voor je reactie!