Blog van niekmistje

afbeelding van niekmistje

Amsterdam Lost Romance...

Hallo iedereen,

afbeelding van niekmistje

Kleine date gehad met ex...

Na elkaar 3 maanden niet gesproken te hebben, kreeg ik vanmiddag een smsje van haar. Of ik zin had om een drankje te pakken in de stad.

afbeelding van niekmistje

Terugvalletje.. :(

Heey iedereen..

Het ging een tijdje beter met me maar ik heb vannacht intens over haar gedroomd en ik heb er verder de hele dag mee rondgelopen in mijn hoofd. Mijn ex en ik spreken elkaar nu al meer dan een maand bijna niet meer.. Ze heeft besloten dat het beter is me te negeren, want ze reageert niet meer op me. Dit heeft er geleidelijk voor gezorgd dat ik haar bijna niet meer app, want het heeft weinig zin om met iemand te appen die niks terugzegt..

afbeelding van niekmistje

Stille Verlangens

Ik verlang naar je, ongrijpbare mooie vlinder.
Fladderend over je weiden van genot.
Toch mag ik slechts en enkel naar je kijken.
Want al het heerlijke wat wij samen hadden, lijkt kapot.

afbeelding van niekmistje

Ze wil me niet (meer)

Hoi, ik ben een jongen van 24 en ik ben "nieuw" hier. Ik heb nog niet een eigen blog geschreven omdat ik niet precies wist wat ik er in moest zetten. Er is immers zo veel te vertellen..

Ik heb 2 jaar lang een relatie gehad met een meisje waar ik zo veel van ben gaan houden dat het haast een verslaving lijkt. Onze liefde ging niet altijd over rozen. We hebben diverse problemen gehad op onze weg. Waaronder ontrouw van haar kant.

Inhoud syndiceren