Blog van nieuwedag2

afbeelding van nieuwedag2

what to do

Ik heb besloten om contact op te nemen met mijn ex. Gewoon puur vanwege het feit dat ik niet langer door kan gaan zo. Het gaat waarschijnlijk geen leuk gesprek worden, maar dat is ook niet het doel hiervan. Ik wil het uit me systeem hebben, ik wil geen dag meer aan haar denken. Fck de eer aan jezelf houden! Ik heb er zo alleen maar voor gezorgd dat zij zorgeloos verder kon gaan met haar leven, terwijl ik alle klappen kon vangen. Heb een lange tijd gehoopt dat ze bij zou draaien, en in zou zien dat ik wel degelijk de ware voor haar was.

afbeelding van nieuwedag2

In de knoop

Soms moet je gewoon even wat van je afschrijven. Het gaat de laatste tijd niet zo goed met me. Ik voel me erg vaak verdrietig en alleen, en heb dan weer die vervelende druk op mijn borst. Ik merk zelfs dat mijn gezondheid er extra onder lijdt. Ik begin langzamerhand een wrak te worden.

afbeelding van nieuwedag2

bericht van ex

Het is weer zover.. vanochtend vroeg een berichtje op me telefoon van me ex.

Hey ....
Ik vraag me af hoe het met je gaat, ik heb je zo lang al niet gesproken..
Met mij gaat het niet zo goed de laatste tijd, maar dat is niet zo belangrijk. Wil gewoon erg graag weten hoe het met jou is.
Klopt het dat je een nieuwe vriendin hebt? Ik wilde je eigenlijk vragen of je zin hebt om een keer af te spreken? Ik mis je gewoon heel erg..
Ik hoop dat je mij niet vergeten bent, ondanks dat je nooit meer gereageerd hebt.
Kus ....

afbeelding van nieuwedag2

wil dit nummer even delen

Heeft mij enorm geholpen..

afbeelding van nieuwedag2

langzaam weer de oude

Sommige kennen mij misschien nog op dit forum, maar voor degene die mij niet kennen een (korte) samenvatting.

Inhoud syndiceren