Blog van paula50

afbeelding van paula50

meer dan 2 jaar geleden en toch...

Hallo allemaal,

afbeelding van paula50

Zaterdagavond

Het is zaterdagavond, sinds mijn relatie met, zoals ik het zie, de liefde van mijn leven over is, zijn mijn weekenden soms hel, ik denk de hele tijd; heeft hij al iemand anders? maakt hij het voor haar ook zo gezellig met kaarsjes, wijn, knuffels, aandacht, liefde, sex?

afbeelding van paula50

nieuwe mobiel

Een paar dagen geleden heb ik een nw. mobiel gekocht, alweer iets wat verandert is sinds ik en J. uit elkaar zijn, het maakte me weer verdrietig, ik dacht aan al de sms-jes die we elkaar stuurde, vooral in het begin, toen begon het weer te malen, dat we ook goede tijden hebben gehad, zijn grapjes, zijn lach, zijn knuffels, hoe hij liep, hoe hij praatte, wat en met wie zit hij nu voetbal te kijken?

afbeelding van paula50

Pijnlijke gevoelens

Hallo allemaal,

afbeelding van paula50

weer een terugval

Hallo allemaal,
Heb al een tijdje niets meer geschreven, kwam wel regelmatig op de site om wat te lezen, maar heb sinds een paar dagen weer een enorme dip, het is nu bijna 1 1/2 jaar geleden dat hij de relatie stopzette en nooit meer ook maar 1 reactie heeft gegeven op brieven, tel, sms-jes, of wat dan ook.

afbeelding van paula50

Na 1 jaar de balans opmaken

Morgen is het precies 1 jaar geleden dat ik volkomen onverwchts te horen kreeg dat het over was, nooit heb ik hem daarna nog gesproken of gezien, kennelijk vond hij het niet waard om mij een laatste gesprek te gunnen en dat na 6 jaar.

afbeelding van paula50

als straks die valentijnsdag maar weer voorbij is !!!

Hallo allemaal,

Heb al een tijdje niets meer geschreven hier, lees wel regelmatig de blogs van anderen, maar nu voel ik zelf ook weer de behoefte om wat te schrijven.
De dag ( 14 maart) dat het nu 1 jaar geleden is dat ik ineens een telefoontje kreeg dat hij niet meer verder wilde komt er gauw weer aan.
Maar eigenlijk begon het verleden jaar op valentijnsdag al, had die dag niks van hem gehoort, hij had niks geregeld, dan voel je eigenlijk al aan dat dit niet goed zit.

Inhoud syndiceren