Blog van roebie1

afbeelding van roebie1

tijdje niet geweest

Hallo lieve mensen,
Ik ben een tijdje niet geweest,het ging weer goed met me.

afbeelding van roebie1

ff pffffff

Het gaat goed met me.... heb vandaag sinds lange tijd een nieuwe muziek cd gemaakt,had gewoon zin in een ander muziekje voor in de auto.Ik had hem straks opstaan en dacht he heerlijk.Tot een vriend me belde(hij heeft me de afgelopen tijd enorm gesteund) hij vertelde dat een goede vriend van hem deze morgen is gestorven.Na het gesprek ben ik in een enorme huilbui terecht gekomen. voel me zo....pffffff. Voel puur verdriet maar ik weet niet waarvan....het is om alles....maar niet echt alleen om HEM de EX.Hoort dit er ook bij,bij het verwerken?

h

afbeelding van roebie1

mijn prins

Ooit....ooit kom ik mijn prins wel tegen,daar ben ik van overtuigd.
maar mijn prins zit waarschijnlijk op een schildpad,daarom duurt het zolang voordat hij voorbij komt Glimlach

afbeelding van roebie1

meeting

hallo lieve allemaal,
Ik moet helaas de meetingvan 11 sept afzeggen,ik weet dat ik mijn huis heb open gesteld die dag,maar er is iets tussen gekomen en dat kan ik helaas niet afzeggen.
Ik hoop dat jullie er begrip voor kunnen opbrengen en er alsnog in de stad Utrecht een fijne dag van maken.
veel liefs Roebie.

afbeelding van roebie1

Vraagje

Hallo mensen,
Ik ben op de goede weg,doe leuke dingen ik heb dus redelijk veel afleiding.

afbeelding van roebie1

ik weet dat ik sterk ben

heb al een tijdje niets geschreven,er is een hoop gebeurt.Het laaste kontakt dat ik met mijn ex had,was afgelopen Maandag,we hebben toen een mega ruzie aan de telefoon gehad.Ik heb eindelijk (niet op een nette manier) mijn hart gelucht,en hem verteld wat voor een ziek persoon hij eigelijk is met zijn narcistische trekjes.

afbeelding van roebie1

ik hou van mij

Volgens mijn vrienden kring houd ik niet genoeg van mezelf en is het niet normaal dat ik nog verdriet heb om een persoon die het volgens hun niet waard is.Vandaar dit nr mss dat het kwartje eens gaat vallen en ik inderdaad moet gaan beseffen meer van mezelf te gaan houden,en het inderdaad niet pikt dat iemand me slecht behandelt en met mijn gevoelens speelt. het nr staat op youtube en is van harry jekkers IK HOU VAN MIJ.

Inhoud syndiceren