Blog van Spons

afbeelding van Spons

Dan doet het ineens weer even goed pijn....

Na een half jaar recovery van mijn ldvd is het eigenlijk nog steeds niet echt voorbij. Het gaat wel iets beter dan in het begin maar dat haalt het gemis of het verdriet wat daar tegenover staat niet echt weg, ik probeer positief te blijven maar ik voel mij meer en meer alleen.... ik weet ook gewoon niet hoe je single moet zijn. Ik heb wel een aantal dates gehad inmiddels maar elke keer weer hoor ik dat stemmetje van mijn ex op de achtergrond alsof ze mij op afstand kan besturen.... absurd de 'hobbit' (mijn ex) heeft al een tijdje een nieuwe vriend en is mij totaal vergeten.

afbeelding van Spons

Om het even te benadrukken!!

afbeelding van Spons

Geen inspiratie meer...

Vandaag keek ik even door mijn foto albums heen... had ik het maar nooit gedaan, eigenlijk zag ik per ongeluk onze mooie foto's samen. Dat deed even goed pijn! Ik voelde mij ineens zo ver van je af staan en het besef dat het voorgoed voorbij is kwam weer hard aankloppen. Ik sta niet meer op punt nul wij zijn al meer dan drie maanden uit elkaar maar toch raak jij mij nog elke dag.

afbeelding van Spons

Behind my blue eyes....

Het is alweer even geleden sinds ik wat heb geschreven. Dat had een reden... Ik kon heel moeilijk mensen ondersteunen hier op deze site omdat ik met mijzelf zo ontzettend in de knoop zit. Voor sommige waaronder ik dus gaat liefdesverdriet verder dan alleen hartenpijn. Voor mij gaat het tien stappen verder. Ik kan daar absoluut niks aan doen! Ik heb veel meegemaakt in mijn leven om zo ver te komen. Ik heb een zeer beschadigd beeld van vertrouwen waarvoor ik nu voor de tweede keer iets moet ondergaan wat ik voor mijn gevoel al jaren geleden had afgesloten, helaas ik kom bedrogen uit!

afbeelding van Spons

Sometimes music says it all!

afbeelding van Spons

Mental breakdown

Af en toe heb je van die dagen die erg zijn.... maar af en toe heb je van die dagen die nog erger zijn... Je voelt je zwak en de geest wil zich maar niet verzetten... BAH, ik ben het zat dit gevoel! Elke keer dwaal ik af naar mijn ex en elke keer tik ik weer op mijn vingers "doe dat nu niet eens" het stopt gewoon niet, het gaat vanzelf. Wat ik ook doe, wat ik ook onderneem elke keer weer dwaal ik af. Ik zoek alle afleiding die ik kan bedenken en echt niks werkt. Niks is leuk. Ik weet dat mijn relatie voorbij is en de kans dat die ooit nog goed komt lijkt mij uiterst klein. Ik heb geen hoop.

afbeelding van Spons

Voor jou, van mij.....

Vandaag ben je dan jarig, ik feliciteer jou bij deze.

Mijn liefste ik kan niet anders zeggen dat ik vandaag meer dan ooit aan jou denk.
Meer dan ooit zit jij naast mij.
Meer dan ooit klopte mijn hart.
Meer dan ooit ben jij de persoon die ik mis.
Meer dan ooit kan ik niet zonder je.
Meer dan ooit vecht ik om niet te huilen.
Maar meer dan ooit mis ik jou
!

Maar meer dan ooit feliciteer ik jou.
Je bent er voor mij en ik voor jou.
Dan wel op afstand.
Maar meer dan ooit toch van dichtbij.

Inhoud syndiceren