Blog van the_dude

afbeelding van the_dude

ondragelijke pijn en machteloosheid

Ik moet even mijn ei kwijt want ik trek het gewoon even niet meer .
Vandaag belde ...... met de mededeling dat ze het nog steeds niet weet wat ze moet doen .
De man die nog in haar hoofd zit heeft ze gesproken en dat heeft haar twijfels alleen maar versterkt .
Ondanks dat ze vrijwel alles zou moeten opgeven voor hem vind ze hem aantrekkelijk omdat het onbeantwoorde liefde is .
Rationeel weet ze dat we geheel bij elkaar passen en dat ze met mij verder wil maar ze kan zich nog niet geven en is ze erg in de war .

afbeelding van the_dude

what to do

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heb ik een jaar een relatie gehad met mijn buurmeisje die stuk gelopen is .
Na me weken kl te hebben gevoeld kwam ik bij een vriend die een zus heeft die in rotterdam woont ( wij wonen in limburg )die ik nog niet kende en toen ik haar zag leek het wel een verschijning , damn haar uitstraling haar uiterlijk alles is perfect .

afbeelding van the_dude

ik hoop niet dat het vervelend word dat ik weer schrijf

Maar ik moet weer wat van me afschrijven , ik vraag me af of het wel gaat lukken hier te blijven wonen .
Het valt me zoals vandaag op dat ze de hele dag weg is en dat ze waarscheinlijk bij iemand anders is en dan ook nog een vrouw .
Ben ik zo slecht dat ze zich bekeerd heeft en dat ze nu niks meer met mannen te maken wil hebben ?

Morgen ga ik met een vriend en een vriendin twee dagen naar de ardennen waar ik een huisje heb , en waar zij het ook super vond .
Ben ik weer het derde wiel aan de wagen en zit ze waarscheinlijk in mijn gedachten tegen me aan als ik avond`s bij het kampvuur zit , en heeft ze mijn hand vast als we aan het wandelen zijn .

afbeelding van the_dude

terug bij af

Ik vraag me af of ik dit ooit ga overleven , als ik een huurhuis had gehad was ik meteen verhuist , want ik word steeds weer geconfronteerd met haar .

Na gister avond dacht ik dat ik alles gehad had maar vanmorgen kwam er nog meer , toen ik van huis weg reed zag ik haar auto staan met daarop haar naam en een andere naam denise .
Verder stonden er allemaal hartjes omheen .

Ik gun het haar echt dat ze gelukkig is want 18 is de leeftijd waar je moet feesten en genieten van alles dat die leeftijd met zich mee brengt .
Ik zou haar zo graag willen bellen om te vragen hoe het komt dat ze haar auto heeft beschilderd en of ze al gelukkig is met een ander , maar wat heb ik er aan en het gevaar dat ze kwaad word en zegt , nou ophoepelen wil ik voorkomen om de eer aan mezelf te houden .

afbeelding van the_dude

even wat anders

Aangezien ik nu toch niet kan slapen , ga ik wat van me afschrijven , iets waar ik al lang mee worstel .
Het is namelijk zo dat mij steeds gezegt en bijna verweten word dat ik te lief ben in een relatie .
Hoe kun je nou in godsnaam te lief zijn ?
Is het dan niet fijn als iemand je ongevraagt masseerd of een onbijdje op bed brengt zonder reden , is het dan zo raar dat je een paar keer per maand een bloemetje mee neemt of het gezellig maakt in de badkamer met kaarsjes en een muziekje .

Moet ik dan dat doen wat ik vaak om me heen zien dat mannen bot zijn tegen hun vrouw .

Ten eerste kan ik het niet en ten tweede wil ik dat niet want zo zit ik niet in mekaar .

afbeelding van the_dude

trillen

Ik heb laatst geschreven dat haar vader zij dat ik me er bij neer moest leggen dat het over was , en dat naar aanleiding van een feest waar ik naar toe ben geweest en zij aan het werk was .
Ik heb haar de dag er na een sms gestuurd met text en uitleg dat het echt niet met opzet was en dat ik mee gevraagt ben , en er achter aan : damn wat werk je snel , nu begrijp ik dat je het zo fijn vond wanneer ik je voeten masseerde als je terug van je werk kwam .

Op die sms heb ik geen antwoord gekregen en ik had me er bij neer gelegt .
Tot ik vandaag een belletje kreeg van iemand die zij dat haar vader vanalles over mij aan het vertellen was dat niet positief was , mijn hard begon meteen te razen en het zweet brak me uit .

afbeelding van the_dude

Nou eens een positief bericht

Al ben ik geneigt alleen te schrijven wanneer het slecht gaat wil ik nu toch eens iets positiefs opschrijven .

Namelijk dat ik het vandaag voor elkaar krijg mijn gedachtenkronkels te stoppen .
Wanneer ik begin te denken wat ik beter had moeten doen , of ze aan me denkt , of er nog een kans is , waarom dit , waarom dat , denk ik of zeg ik hardop tegen mijzelf , het heeft geen zin om hier over na te denken , ik weet hoe de vork in de steel steekt en ik moet verder .

En positief denken is ook fijn , al is het moeilijk en lijkt het arrogant, maar toch probeer ik het zoals , ik zit al meer als een half jaar op de sportschool en de laatste drie maanden ga ik iedere dag ben zelfs benoemd tot sporter van de maand , ze weet niet wat ze mist zeker wanneer we een paar maanden verder zijn .

Inhoud syndiceren