Blog van Verdrietje

afbeelding van Verdrietje

Aan het lijntje

Ik heb nog redelijk contact met mijn ex, dacht ik zo. Alleen de laatste week kreeg ik op mailtjes telkens maar 3 regels (kortaf) terug, en als ik vroeg of ik langs kon komen was dat altijd moeilijk, ingewikkeld, of lastig. Dit weekend kreeg ik een mail met die inhoud, dat hij mij niet zomaar als vriendin kon zien ipv vriendinnetje.
Toen ik na een dag nog niet gereageerd had kreeg ik nog een mailtje, met de vraag of ik niet boos was of om andere redenen niet reageerde.
Gisteren heb ik teruggemaild dat ik niet boos was. Toen was het meteen weer tijd voor een mail terug met 3 regels. 's Avonds vroeg ik of ik voetbal kon komen kijken vanavond. Ik was niet welkom en opdringerig, hij mocht chagrijnig worden als hij het lastig vond en hij mocht kortaf doen. Als ik maar niet boos ben.

afbeelding van Verdrietje

twee en een halve maand verder

Zo, daar zit ik dan. Twee en een halve maand verder inmiddels. En ja! Het wordt makkelijker, maar leuk is nog steeds anders. Ik merk dat ik nu ik mijn ex veel minder zie en spreek, (en zelfs even een korte flirt met iemand anders gehad heb)dat het gaat wennen. Door de korte flirt kwam ik er ook wel duidelijk achter dat ik niet HEM mis, maar wel iemand. En dat is nog steeds wel lastig soms. Als ik thuis kom en ik heb geen afspraken, nul nieuwe mail en er is niemand online op msn, dan kan ik me redelijk eenzaam voelen. Niet iemand hebben die je altijd op kan bellen om je een knuffel te geven en te zeggen dat je lief bent blijft lastig voor me na ongeveer 5 jaar aan relaties.

Inhoud syndiceren