Blog van vlinder12

afbeelding van vlinder12

Yesyesyes!

Hallo iedereen,
Ik lees net alle berichten weer en ik ga er niet op in. Maar ik blijf gewoon van me afschrijven want dat voelt goed! Dus sla mij over als je je kapot ergerd Glimlach

afbeelding van vlinder12

Jeetje

Jeetje, ik lees nu pas de reacties die volgden op mijn vreselijke gedeprimeerde kerstverhaal. En de discussies die ontstaan zijn. Wat ontzettend jammer.

afbeelding van vlinder12

Duizend maal dank

Ik wil even zeggen dat dit zo'n fijne site is. Ik voel me gewoon al gesteund door het op te schrijven. En dan ook nog eens reacties te krijgen, en dan ook nog eens reacties te krijgen waar je troost uit put en echt iets aan hebt is fantastisch!

afbeelding van vlinder12

Niet zon fijne kerst

Wat ik niet snap is, waarom mijn vader ons achtergelaten heeft bij een moeder die verslaafd was aan alcohol. Er werd ook nooit over gesproken, mijn moeder is nu 10 jaar dood en nooit word er over die vrouw gesproken. Alles in de doofpot. Ik ben zo boos op alles en iedereen!!!! En nu moet ik straks naar een kerstbrunch waar de hele fijne gezellige familie komt, daar zitten alsof er niks aan de hand is. Ik vind het zo een opgaven, en ik zit er bijna aan te denken om niet te gaan.

afbeelding van vlinder12

Ik voel me naar

Het is eerste kerstdag en ik ben alleen thuis. Op zich is dat niet zo erg omdat ik niet zoveel waarde aan deze dagen hecht. Wat wel balen is, is dat ik denk dat het nooit meer goed komt met mij. Dit blijft altijd zo. Het is al jaren zo zoals het is. Jaren dat ik me eigenlijk niet goed voel. Wel met vlagen, maar toch. Ik geloof gewoon niet meer in een gelukkig leven. Ik heb zoveel al meegemaakt en elke keer als het rustig is wordt er iemand ziek of gaat er iemand dood. Mijn beste vriendin waar ik alles mee deelde, heeft opeens kanker.

afbeelding van vlinder12

Boos op mezelf

Ik baal als een stekker. Altijd verliefd worden op verslaafde kerels, of ze zitten aan de alcohol of drugs, gokken,er was altijd wel wat. Het is genoeg nu. Echt genoeg. 2 jaar relatie gehad nu met iemand die m ook wel lust. En natuuurlijk ontkennen als ie er op aan gesproken wordt, net zoals mijn moeder, de vader van mijn kind. Precies hetzelfde laken in een pak. Dat is mijn rode draad, altijd maar op die gasten vallen die verslaafd zijn. Omdat mijn moeder alcoholverslaafd is.

afbeelding van vlinder12

Weer een beetje mens!

Yep, heb weer effe het ergste achter de rug! Voel me weer sinds een paar dagen goed en blij. En waar het nou mee te maken heeft, er is niks anders dan anders gebeurd, sterker nog, ik heb de vriendin van mijn ex, en mn ex op de koffie gehad, de eerste kennismaking. Je zou denken dat je daar helemaal van slag af zou raken maar ik vond het heel gezellig eigenlijk. Prima meid voor mijn kindje, ik zag dat ze erg op haar was gesteld. De jaloezie die ik een paar maanden geleden voelde, dat mijn kind bij haar op schoot zou zitten en bladiebla, ik heb er totaal geen last van.

Inhoud syndiceren