Blog van Whatdoesitmean

afbeelding van Whatdoesitmean

Pfff

Het gemis en verdriet lijkt alleen maar erger te worden. We zijn al anderhalve maand uit elkaar en ik mis hem op dit moment veel meer dan de eerste weken. Voel me zo leeg, verloren...heb het gevoel dat ik er niet uitkom :'(.

afbeelding van Whatdoesitmean

Terug

Paar maand geleden dat ik hier nog eens iets gepost heb. Een maand lang waren we opnieuw samen, weer helemaal verliefd, helaas heeft hij er anderhalve maand geleden opnieuw een eind aan gemaakt. Volgens hem zat er geen toekomst meer in. Ergens kan ik hem geen ongelijk geven, maar toch.
Na drie weken zonder contact heb ik hem in een zwak moment gemaild en hij mailde terug. Hij zei dat hij mij ook miste, dat hij ons miste en dat hij mij nog graag ziet. Wel had hij een meisje leren kennen. Hij was er niet echt verliefd op, maar hij zei er wel bij dat het misschien later nog kon komen, maar dat hij daar nu geen interesse in had.

afbeelding van Whatdoesitmean

Pijn

Zijn mail heeft me echt pijn gedaan. Ik begrijp hem niet, hij beweert dat ik met zijn voeten gerammeld heb, terwijl ik altijd oprecht van hem gehouden heb. Ik heb alles voor hem gedaan en nu krijg ik zo'n mail. En dat terwijl hij vorige week nog zo lief was. Beteken ik dan niets voor hem? En de argumenten die hij aanhaalt...onder andere iets dat ik hem maanden geleden in een kwade bui eens gezegd heb, maar we hebben dat toen uitgepraat dus waarom haalt hij dat nu weer aan? Bovendien heeft hij ook vaak kwetsende opmerkingen gemaakt. Ik begrijp hem gewoon niet.
Het doet zoveel pijn. Mijn zelfvertrouwen heeft een ferme deuk gekregen door die mail.

afbeelding van Whatdoesitmean

Wat nu?

Het ging een stuk beter met mij. Tot ik gisteren een mail kreeg van hem dat hij ik te ver gegaan ben, dat hij nooit meer iets met mij te maken wil hebben en dat hij mij geen liefde meer kan en wil geven. Ik snap niet waar hij dat plots vandaan haalt. Bovendien zitten we samen op kot en hebben we gemeenschappelijke vrienden, hoe moet dat dan? Ik snap hem echt niet meer...net nu het beter ging... . Voel me zo rot, mis hem en wil het liefst nu naar hem toe gaan, maar hij wil mij nooit meer zien.
Ik snap het gewoon niet. Het doet zo'n pijn.
Vrijdag nog zei hij dat het pijn deed toen hij mij zag wenen en dat hij "blij" was dat hij mij kon troosten en nu dit... .

afbeelding van Whatdoesitmean

Twijfels

Er spoken zoveel twijfels en vragen door mijn hoofd.
Meende hij het wel als hij zei dat hij van mij hield? Mist hij mij? Heeft hij het er moeilijk mee? Is hij er ook zo kapot van? Wat als hij straks een ander heeft? Wat als we elkaar gewoon uit het oog verliezen of elkaar gaan negeren?
Ik wil hem niet echt terug, ik wil geen relatie meer met hem, maar ik wil wel dat hij mij gewoon vasthoudt, zijn armen rond mij heen en alles vergeten.

afbeelding van Whatdoesitmean

mis hem

Ik mis hem zo ontzettend hard. Wou dat ik hem even kon vastpakken. Het is moeilijk om geen contact te houden, ik wil hem zo graag laten weten dat ik hem graag zie, dat ik bij hem wil zijn. Langs de andere kant, als ik hem een tijdje met rust laat, dan gaat hij mij misschien missen. Die gevoelens kunnen toch niet in een paar dagen tijd omslaan? Waarom doet hij dan zo koel? Enkele dagen geleden huilden we nog bij elkaar uit en nu dit.

Inhoud syndiceren