Boemerang

afbeelding van drbibber

Hier zit ik dan, in mijn nieuwe huis.

De afgelopen zes maanden leefde ik compleet op adrenaline, om alles voor elkaar te krijgen. Ik zat in de put maar draaide een knop om. Om uit de situatie te komen. Oude huis opknappen, verkopen en opnieuw beginnen. Tussendoor gewoon werken. Mijn ex deed niets om te helpen en zat lekker bij zijn nieuwe gezin. Het is me allemaal gelukt en daar ben ik trots op. Ex vond het onder andere nodig om te zeggen dat ik vast met de makelaar naar bed was geweest om een betere deal te krijgen.

Voor de emoties was er amper tijd en ik heb ze een beetje opzij geschoven. Het kon niet anders, ik moest overleven, en dat had dus zeker een functie. Nu ik hier zit, zak ik als een plumpudding in elkaar…..

Alles komt op me af, als een boemerang.

afbeelding van petals

jemig DrBibber, wat een

jemig DrBibber, wat een rotopmerking van je ex... pfffff... how low can you go he! Het brengt weer heel wat herinneringen bij mij ook boven hoor, die obsessie met vreemdgaan en dat ik hem wel bedonderd zou hebben, en het venijnige natrappen naar jou... ze hebben het dan even nodig om jou op een lage manier naar beneden te halen he, hij kan het dan gewoon niet hebben hoe goed jij het doet in je eentje!

En wat heb jij het goed gedaan allemaal. Maar nu dan, adrenaline even gezakt en ja dan gaat de verwerking pas echt inzetten. Ik zou zeggen schrijf het van je af, blijf je heel goed herinneren dat jouw ex echt niet zo 'lekker' zal zitten bij zijn nieuwe gezin, want hij neemt zichzelf en zijn karakter altijd met zich mee. Probeer zoveel mogelijk aandacht te blijven besteden aan jezelf, nu heb je die tijd voor jezelf. Probeer toch hoe hoog het ook zit weer even iets te plannen voor het weekend. En laat de emotie ook komen, laat het toe, daar zal je helaas toch doorheen moeten... leef met je mee!

afbeelding van waterman

Heee Bibber

Wat een klote-opmerking van hem......... Maar...... het zegt meer over hem dan over jou, he. Waarom zou hij die opmerking willen plaatsen, waarom voelt hij die enorme neiging om na te trappen? Dit gaat niet over jou, dit gaat over hem, hoor. Harnas aan, alles langs je af laten glijden. Doorgaan waar je mee bezig was. Jouw leven weer vormgeven. Zonder dat hij zich ermee bemoeit.

Dacht je hem helemaal uit je systeem te hebben, heeft die weer een sneaky way gevonden om je te treffen. Dat ga je niet meer toelaten, he, dat treffen. Jouw emoties zijn verder afgesloten voor hem.....

DrBibber, zet door, hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je bent heeeeeeeeeel erg op de goede weg.
Waterman

afbeelding van Arya

drbibber

zo da's niet even niks Ik wens je heel veel sterkte. Ik zelf heb het nu andersom. Emotioneel ben ik een wrak en moet ook helemaal opnieuw beginnen. Ik heb niet de energie of de wil om ook maar een stap vooruit te zetten. Maar ik moet en heb geen idee waar te beginnen. Ook heel bang om deze stap te zetten omdat ik vanaf ik het huis uit ben altijd heb samen gewoond. Nu moet ik dus alleen verder en ben tijdelijk terug bij mijn ouders wat ook echt vreselijk is. Ik wens je al het best toe, ga leuke dingen doen alles om maar niet aan je ex te denken. Dat probeer ik nu, en dat is zwaar maar het is echt de beste manier om er van af te komen. Heb je een hobby? Probeer het dan weer op te pakken. Dat doe ik nu en ook al is het voor een moment heel even vergeet ik dan om elke minuut en elk uur aan mijn ex te denken.

Sterkte X

afbeelding van Hetlevenismooi

@drbibber

Hoe gaat het nu met jou?

x

afbeelding van drbibber

BAM!

De FEESTdagen hakken er weer in…… Hebben jullie dat ook?

Het ging best redelijk de laatste tijd, de tranen leken op maar mijn hart deed nog wel zeer. Maar vandaag is de LDVD weer helemaal terug en word ik flink door elkaar geschud! Het is een afschuwelijk gevoel en ik weet niet wat te doen. Het doet gvd zo'n pijn!! Verdrietig

afbeelding van mrpither

Re:

Welke feestdagen?...... Knipoog

afbeelding van twinkelloos

the same here

Ik heb het ook drbibber. ..
Dat wat ik de laatste weken niet gehuild heb, heb ik op de afgelopen 2 dagen ingehaald. ..het zal de maand wel zijn.
De vraag is Hoe komen we ze door?
Veel liefs

afbeelding van Hetlevenismooi

@drbibber en anderen

Al die pijnlijke emoties, echt soms niet te harden. Verdrietig

Het uit zitten grrr, verwerken, het is niet anders...

Veeeeel liefs! Glimlach

afbeelding van verlorenhoop

@drBibber

Ja vreselijk om te weten dat de feestdagen voor de deur staan. Het besef dat je het niet meer met haar zal vieren, terwijl je er normaal altijd zo naar uit hebt gekeken en er naar toeleeft. Maar nu... het gevoel bekruipt me en hopelijk kom ik deze dagen goed door. Maar begrijp mijzelf niet dat ik er nog naar verlang om het met haar te vieren. Ben nu alweer voor de zoveelste keer beschuldigd maar nu van een ernstige en psychische stoornis "Narcisme" Ze stuurt me zelfs artikelen die ze gelezen heeft op internet. Ik moet me voor mijn gevoel weer verdedigen en verontschuldigen voor mijzelf.

afbeelding van Amber77

Rotopmerking van hem, maar

Rotopmerking van hem, maar dat is uit jaloezie...ik heb ook wel is zoiets gezegd tegen mijn ex. Iedereen kijkt alleen naar de opmerking an sich en inderdaad die is gemeen..maar ik weet helaas ook de andere kant...jammer dat daar niet naar gekeken wordt of over gepraat. Dat zou een hoop narigheid schelen. Waarom iemand zulke dingen zegt en hoe je ze kunt voorkomen etc. Tuurlijk moet de ander zijn grens aangeven, je hoeft zoiets niet te accepteren..ik probeer alleen beide kanten te belichten..omdat ik helaas ook de andere kant ken..

afbeelding van Klavertje.

Haha

Met de makelaar naar bed geweest, had je ex geen psychose ofzo? Tong