Boemerang

afbeelding van drbibber

Het ging stukken beter met me. We zijn inmiddels twee jaar verder.
Maar sinds deze week is het er ineens weer, de ldvd.
Als een boemerang.
AUW.

afbeelding van Hetlevenismooi

Hoi drbibber,

Zolang je nog niet los bent komt dit soms wel terug.
Vervelend voor je!

Hoop dat die terugslag snel weg is.

Liefs
X

afbeelding van waterman

Aiaiaiai Da Doc

Wat ontzettend vervelend nou. Die terugslag. En waarom? Weet je wat dit alles triggerde? Waarom hij weer het middelpunt van jouw gedachten opeist?

Laat het los, he. Laat het los. It was not meant to be, en dat weet je. Eigenlijk, diep van binnen. En dan moet je weer uit deze dip kruipen, en toch weer je eigen leven oppakken. Wat je de vorige keer ook lukte, en deze keer ook zal lukken.

Het gaat er niet om dat je de dipjes vermijdt. Dat lukt niet. Het gaat er om dat je elke keer een keer meer weer opkrabbelt dan dat je in de dipjes stort. Een keer meer opkrabbelen! En dat lukt wel!

Heel veel liefs, heel veel sterkte
Waterman

afbeelding van drbibber

Nachtmerries

Ik weet het niet precies. Afgelopen vrijdag werd ik tandenknarsend wakker, en had ik afschuwelijke nachtmerries over mijn ex. Het duurde echt een paar uur voordat ik dat nare gevoel achter me kon laten. Dit weekend ook mijn oude PC weer eens aangesloten, en daar bleken nog heel veel oude foto's op te staan. Dat heeft ook zeker niet geholpen. We zagen er toch wel heel gelukkig uit samen. Ik blijf me dan ook steeds weer afvragen: wat is er gebeurd, waar ging het mis, wat was mijn rol in dit alles? Het doet echt heel veel pijn. Jeetje, ik dacht echt dat ik er overheen was, maar zo voelt het niet.

afbeelding van waterman

Hoi DrBibber

Erg he, die nachtmerries.... En waarom?????? En dan ook al die foto's van goede herinneringen. Maar het werkte echt niet, en dat weet je ook. En daar kan je ook mee leven, dat heb je ook alweer tijden laten zien. Het is over, het is voorbij. Wat rest zijn de herinneringen. En af en toe een dipje...... En heel af te toe een enorme dip.....

Uithuilen...... Balen...... Chagrijnig zijn....

En dan jezelf weer op de been zetten.....

Knuffels, schouder, heel veel liefs. Glaasje witte wijn.....
Nog meer schouder
Waterman

afbeelding van Dirk30

Het zit blijkbaar dieper dan

Het zit blijkbaar dieper dan je had gedacht. Maar wat mis je: mis je haar/hem als persoon of mis je een liefde in je leven? Mss kan je net zoals ik slecht tegen alleen zijn.

Het dipje dat je nu hebt is heel normaal denk ik. Ik had onlangs ook een dipje. Op een gegeven moment miste ik haar als persoon. Maar je mag er niet teveel aan denken. Mijn vaststelling is dat hoe langer het geleden is, hoe meer je de neiging hebt om te romantiseren en alleen de goede kanten te zien. Dit is echt wel nefast hoor. Ik denk altijd aan het feit dat mn ex en ik gewoon geen toekomst hadden. Hoe zat dat bij jullie? Hadden jullie samen een toekomst?? Probeer de realiteit niet te negeren. Ik geef eerlijk toe: desondanks ik erover ben, vermijd ik nog altijd de plaatsen waar we weggingen. Ik wil het niet voeden, weet je wel. Bij jou ook. Als je die fotos bekijkt, voed je het. Ik denk wel dat je erover bent maar je mag het niet triggeren om het boven te halen. Als je voelt dat je er niet over bent, erzeker niet voor schamen. Je bent gewoon nog niet klaar voor een andere relatie. Er is heus wel een reden waarom het is over gegaan. Probeer dat voor ogen te houden. En niet beginnen met: "had ik dit of dat gedaan...". Je maakt je eigen hoofd gek. Als die gedachten komen......stop.....en doe gauw ff iets anders.
Sterkte!!!!!!