Borrel 'de herkansing'!

afbeelding van Incognito78
Vrijdag 13-01
27% (3 stemmen)
vrijdag 20-01
45% (5 stemmen)
zaterdag 21-01
9% (1 stem)
vrijdag 27-01
0% (0 stemmen)
zaterdag 28-01
18% (2 stemmen)
Totaal aantal stemmen: %votes
afbeelding van pino

Ik denk dat ik ook kom! Het

Ik denk dat ik ook kom! Het lijkt me erg leuk en hoogstwaarschijnlijk kan ik met Angelo meerijden...dus als dat kan ben ik er ook van de partij!

Liefs Pino

afbeelding van Woeter

Jelle komt uit omgeving

Jelle komt uit omgeving Amsterdam dus misschien dat je wat voor haar kunt betekenen?

afbeelding van faye

Hey, Gaat er nog iemand uit

Hey,
Gaat er nog iemand uit de buurt van Amsterdam naar de borrel toe? Ik zou ook best graag willen komen lijkt me super gezellig. Ik heb een auto tot mijn beschikking ze gaat alleen niet harder dan 110 km per uur haha

groetjes Faye

afbeelding van Woeter

Nou vooruit dan Ingrid

Nou vooruit dan Ingrid Knipoog

  1. Inco
  2. Eeffie
  3. Jelle
  4. Ingrid (rijdt vanuit Rotterdam)
  5. Angelo (rijdt vanuit Limburg)
  6. Daantje (rijdt vanuit Enschede)
  7. Woeter (rijdt vanuit Harderwijk)
  8. Climb?
  9. Pino?

Niemand vergeten?

afbeelding van Angelo

OK Incognito, De 20ste staat

OK Incognito,

De 20ste staat in mijn agenda. Ik neem aan dat we weer tussen 20:00 en 20:30 bij het station samen komen?

Groetjes,
Angelo

afbeelding van Incognito78

Ben toch bang dat we de

Ben toch bang dat we de knoop moeten gaan doorhakken en dat het de 20e wordt, ben niet goed in besluiten nemen, blijkt nu wel weer...maar dan kunnen zo te lezen wel de meeste
Zeker als ik lees dat die dan niet kan maar ja die week erop kunnen die weer niet dus besluit is puur genomen op de dag dat de meeste kunnen pffff helppie

Maar we kunnen gelijk weer een nieuwe borrel plannen haha Glimlach

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van Selas78

Uuhhm sorry mensen, ik kan

Uuhhm sorry mensen, ik kan de 13e, de 20e of de 28e helaas niet. Er is de 20e wat tussen gekomen. Jammer jammer Verdrietig. Ik zou wel de 21e en de 27e kunnen. Anders hoop ik op een andere borrelavond te kunnen.

afbeelding van Daantje84

Nou, als de datum bekend is,

Nou, als de datum bekend is, ga ik er voor zorgen dat ik kan komen, en hopelijk de auto van mn moeder kan lenen... Op zich kan ik altijd wel, zolang ik maar op tijd weet wanneer t is. Ik ben ook heeeeeeel benieuwd naar alle gezichten.
En Pino, maak je maar nie druk, zoals de rest al zei, we weten t nu, we houden er rekening mee, ennuh, denk dat velen van ons net zo zenuwachtig zullen zijn als jij. Ik kijk ook liever eerst de kat uit de boom... T gaat gewoon helemaal goed komen!!!! Gaat super gezellig worden!!!
Ennuh, ik zorg dat ik een auto heb dan, dus wie ik evt kan oppikken op weg tussen Enschede en Arnhem, laat t me weten!

kus

afbeelding van Woeter

Hey pino,Kom gewoon lekker

Hey pino,

Kom gewoon lekker als je daar in in hebt (en het praktisch mogelijk is). En kom gewoon lekker niet als je er geen zin in hebt Glimlach Geen verplichtingen!

Je hebt je verhaal nu gepost dus kan iedereen daar een beetje rekening mee houden dan komt het helemaal goed! Ik heb er ook helemaal geen problemen mee hoor!

afbeelding van pino

Vleierd!! Pino

Hee Woeter,

Vleierd!! Glimlach

Pino

afbeelding van Woeter

Kom maar naar de meeting

:jawdrop: Kom maar naar de borrel dat ben ik niet Tong

afbeelding van pino

Bof jij even Inco!! Je mag

Bof jij even Inco!! Je mag je wel in je handjes knijpen met Angelo! Glimlach

Angelo heeft me aangegeven dat als ik wil dat ik met hem kan meerijden als zijn werkschema het toelaat, misschien dan ik er dan ook ben op de 20ste. Ik hoor het nog van Angelo en mocht het niet gaan, dan kom ik gewoon de volgende keer!!

Liefs Pino

afbeelding van Incognito78

Nou ik en Puk komen gewoon

Nou Puk en ik komen gewoon uit Arnhem en ik kreeg ook nog een lift van Angelo dus complmenten eigelijk voor Angelo die uit het zuiden kwam haha

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van Ikke78

Ik kan ook de 20ste niet

Ik kan ook de 20ste niet helaas....

afbeelding van Incognito78

klopt was ik ook bij haha

klopt was ik ook bij haha Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van pino

O ja da's waar ook!! haha

O ja da's waar ook!! haha Vond het toch wel super van jullie!!

Liefs Pino

afbeelding van pino

Lijkt me ook best moeilijk,

Lijkt me ook best moeilijk, je wilt natuurlijk dat iedereen kan komen zodat er een gezellige avond van gemaakt kan worden. Alhoewel uit eerdere blogs heb ik eens keer gelezen dat drie "gekken" (zoals Angelo het leuk beschreef) ondanks het slechte weer naar zo'n avond zijn gegaan en toch een leuke avond hebben gehad!!

Groetjes Pino

afbeelding van Incognito78

Tja zal eerdaags wel

Tja zal eerdaags wel afgesloten worden
het ziet er naar uit dat het toch de 20e wordt dan kunnen de meeste of de 13e maar dat is volgende week al
Wij kijken nog even aan...
Puk en die ene procent gaat dat lukken?? Glimlach
tja blijft lastig om iedereen te kunnen laten lopen en ik vind dan weer lastig te zeggen 'deze datum wordt het'

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van pino

Wanneer is de datum van

Wanneer is de datum van stemmen afgesloten? Want ik weet nog steeds niet of ik de 20e kan komen, maar zal mijn best doen. En wordt dat in een soort cafe gehouden of zo??? Eigenlijk hebben jullie gelijk, voor alle nieuwelingen is het allemaal een beetje eng, voor mij ook maar al een stuk minder omdat ik een beetje uitgelegd heb waarom ik het echt eng vind om te komen maar dat is al weer een beetje naar de achtergrond gegaan!

Bedankt voor jullie lieve reacties en vooral van Inco, die echt een gevatte opmerking maakte dat me een beetje over de grens trok! Nou maar eens kijken of ik ook de 20e kan!

Liefs Pino

afbeelding van Puk

Vrijdag de 20e kan ik 99% niet

Helaas kan ik voor 99% niet de 20e. De rest van de datum's zijn voor mij ok.

Groet,

Puk

afbeelding van Incognito78

Lieve Pino vervelend voor je

Lieve Pino

vervelend voor je meid, maar wij rennen niet weg en ik ken een meisje, al 18 jaar die echt doof is zij kan erg goed liplezen en zichzelf ook pratend verstaanbaar maken, ik ben dus wel gewend om haar goed aan te kijken en te articuleren!
En goed dat je het nu aangeeft dan kijkt sowieso niemand vreemd op!

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van jelle71

Beste Pino, Vreemde mensen

Beste Pino,

Vreemde mensen die dan meteen wegrennen of je niet meer betrekken bij het gesprek.

Goed dat je het nu dan zegt toch? zo heb je dat al gehad en hoef je het ons niet uit te leggen en nu kunnen wij er alvast rekening mee houden, toch?

Zelf vind ik het ook lastig om afhankelijk te zijn van een ander als ik uitga, dus dat punt snap ik wel, maar ik heb eigenlijk geen goede reden, behalve dat ik soms eerder moe ben dan de ander.

Kom gewoon als je durft, tuurlijk durf je wel, voor ons is het ook eng.

Jelle

afbeelding van roel32

heb zaterdag 28 jan.

heb zaterdag 28 jan. gestemd..

afbeelding van pino

Lieve Inco, ik heb dus een

Lieve Inco, ik heb dus een probleembje met contacten leggen, ik wil je graag even uitleggen hoe dat komt:

Ik ben vanaf mijn 2e slechthorend, met als gevolg dat ik een gehoorapparaat draag om nog alles goed te kunnen horen. Dat lukt aardig maar heel zachte geluiden hoor ik niet goed en heel harde geluiden storen mij heel erg in een gesprek.
Ik hoor dus vrijwel veel dankzij dat "ding" maar het verstaan is voor mij wat complexer. Het is moeilijk uit te leggen maar mijn "oren" vormen geen woorden uit zichzelf (snap je wat ik bedoel?) Daarom moet ik altijd iemand aankijken om degene toch te kunnen verstaan. Als dat kan is er ook geen probleem. Toch moet ik regelmatig kunnen liplezen en sommigen articuleren slecht of echt overdreven waardoor ik me net een kleuter voel of iemand ben die hartsikke doofstom is of zo, en daarom vind ik het best moeilijk om contacten te leggen omdat ik dan meteen moet uit leggen dat ik slechthorend ben en de meesten bij wie ik dat heb gedaan tijdens de eerste kennismaking renden heel hard weg of ze vonden het maar lastig en betrokken me niet meer bij hun gesprek. Daar heb ik een flinke knauw aan overgehouden, dus ook erg voorzichtig. Soms te voorzichtig...Verder kunnen mijn "oren" niet goed waarnemen waar een bepaald geluid vandaan komt, dat is ook wel eens een probleem...

Daarom ben ik ook ietsiepietsie wat huiverig tijdens de eerste kennismaking...Bij mijn goede vrienden en familie ben ik een kletskous en maak wel eens een grapje maar bij vreemden lijkt het dan net echt of ik heel onverschillig of ongeinteresseed ben terwijl dat helemaal niet zo is...

Snap je waarom ik dus als ik voor de eerst keer naar zo'n borrelavond liever met eigen auto kom zodat ik zelf kan bepalen wanneer ik naar huis ga...Eigenlijk niet altijd zo goed want zo heb je de neiging om weg te rennen voordat ik iemand een kans heb gegeven...Daar probeer ik vanaf te komen...

Ik zal toch uiteindelijk de eerste stap moeten zetten om over mijn angst heen te komen, toch?

afbeelding van Incognito78

Ah joh geeft toch niet niet

Ah joh geeft toch niet niet iedereen is daar even goed in, soms kijk ik ook eerst de kat uit de boom.
weet redelijk goed van mezelf dat ik best makkelijk contacten maak c/q een praatje met mensen aanknoop maar ligt er ook maar net aan wat voor mensen en wat betreft relaties zou ik nu helemaal de kat uit de boom kijken.

Dus schroom niet, als je komt is dat heel leuk en moet gewoon ook ontspannend voor je ziin, praat je minder geeft dat niet dan luister je gewoon naar de rest, echt er zijn er vast meer het eng vinden, in iedergeval hebben we 1 ding gemeen... Knipoog

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van pino

Zal ik eens kijken misschien

Zal ik eens kijken misschien kan ik het van iemand lenen. in ieder geval niet die van mijn zus dat is een enorme roestbak, echt onbetrouwbaar! en die van mijn vader die slurpt benzine!! Nou ja er moet toch wel een autootje klaar staan heheheh???

In ieder geval heb ik gewoon zoiets van: eerst maar eens kijken of het me bevalt die borrel avonden. Begrijp me niet verkeerd het is niet bepaald geen goede eigenschap van me maar ik kijk graag nogal de kat uit de boom....Kan gewoon niet zo makkelijk contacten leggen, ben nogal verlegen...

Ik hoop echt dat ik de gezichten achter deze ldvd zie dat is ook wel leuk!! misschien komt er nog een autootje op mijn pad binnenkort!!

Liefs Pino

afbeelding van Incognito78

ja dat risico loop je dan,

ja dat risico loop je dan, maar het wordt vast heel gezellig Knipoog
je wilt niet weg, trusted me, haha nee sorry maar komt best goed joh
kun je anders niet een autootje lenen?

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van pino

Het lijkt me ook voor

Het lijkt me ook voor iedereen het beste als zulke borrelavonden gehouden worden in centraal nederland, want zoals ik inmiddels heb gelezen komt echt iedereen overal vandaan! Natuurlijk hoe kan het ook anders??? Maar goed mij lijkt het toch wel leuk om er eens naartoe te gaan. Ik heb misschien een vreemde vraag maar misschien herkent iemand dit: Als ik met iemand zou meerijden, en stel je voor dat ik echt moe wordt en het toch niet zo heel erg leuk ga vinden, dan is het ook vervelend voor die persoon met wie ik eventueel zou kunnen meerijden want we moeten natuurlijk aan elkaar aanpassen als ik eigenlijk veel eerder als normaal dan naar huis wil... Hoe los je het dan eigenlijk op??? Van Woeter heb ik begrepen dat Angelo uit Limburg komt, net als ik...Wie nog meer?

Veel liefs, Pino

afbeelding van Selas78

De 20e vind ik best. Arnhem

De 20e vind ik best. Arnhem vind ik ook best.

afbeelding van geraldine

Lieve Selas, Wil je even je

Lieve Selas,

Wil je even je berichten bekijken Glimlach
Liefs,
Geraldine.

afbeelding van Woeter

Te mutsen haha! Nee het is

Te mutsen haha! Nee het is nog niet definitief, de datum. Het neigt wel naar de 20e als ik de poll zo bekijk.
En het is indd in Arnheim

afbeelding van Ikke78

Borrel?

Wanneer is de borrel nu? Is dat al bekend of zit ik weer te mutsen en heb ik niet goed gelezen? de 20ste, en in Arnhem?
Wanneer is het definitief?

afbeelding van Woeter

Naja laten we eerst maar

Naja laten we eerst maar deze borrel doen dan zien we daarna wel weer verder voor de volgende keer!

afbeelding van jelle71

Wel een groot huis maar niet

Wel een groot huis maar niet in centraal Nederland.

afbeelding van Woeter

Deelborrels? Haha je maakt

Deelborrels? Haha je maakt het het wel erg ingewikkeld Jelle Tong

Utrecht is ook een mooie locatie met genoeg tenten waar je goed kan zitten, en goed bereikbaar met het OV.

Maarja het blijft toch maar behelpen. Want met OV moet je gemiddeld voor een uurtje of half 12 wel in de trein zitten wil je nog thuiskomen, dan kan je met de auto gaan maar dan moet er weer gebobt worden! Verdrietig

Heeft er niet iemand een heel groot huis die centraal in Nederland woont? Knipoog

afbeelding van jelle71

Nee niet Limburg hoor, dan

Nee niet Limburg hoor, dan ben ik 6 uur aan het reizen en moet ik ook nog eens op tijd de trein halen..

Of we moeten deelborrels gaan houden.

En what about Utrecht? is ook heel centraal

afbeelding van Napolis

Climb

Ik kom uit Bodegraven dus we zouden eventueel met elkaar mee kunnen rijden. K zie er ook best tegenop om helemaal alleen daarheen te rijden. Als je een auto hebt, kan je je auto hier laten staan en verder met mij meerijden of andersom. Het scheelt ook weer benzine.

Groeten,
Napolis

afbeelding van pino

Tegen wie had je het

Tegen wie had je het eigenlijk om met je mee te kunnen rijden? Waar ligt Bodegraven ongeveer?

Liefs Pino

afbeelding van Woeter

Carpoolen

Er is ook wel eea te regelen met meerijden met elkaar. Pino, ik weet bijvoorbeeld dat Angelo ook uit Limburg komt dus wellicht kan je naar hem toe reizen met de trein, en verder rijden met hem. Want de kans dat we in Zuid-Limburg een borrel houden lijkt me niet erg groot eerlijk gezegd Knipoog
Wat Daantje al zegt het is wel nodig om het centraal te houden omdat er ook mensen uit het verre noorden komen.

afbeelding van Daantje84

Afstand

Ik kom zelf uit t oosten des land, dus voor mij is t ook wat moeilijker te bereiken, heb wel rijbewijs, maar geen auto...
Maar ja, denk dat arnhem toch t meest centraal ligt.. lijkt me wel handig om in t midden van t land te blijven qua locatie...
Hoewel Enschede natuurlijk altijd een goede plek is... Tong

afbeelding van pino

Ja zeg dat wel he??? Als we

Ja zeg dat wel he??? Als we veel geld hadden konden we lekker met de trein gaan en daarna ergens overnachten en dan de volgende dag weer lekker terug naar huis!! Maar dan wordt het wel een hap uit je portemonee!! HIHI

afbeelding van pino

Ergens anders???

Hoi hoi ik vroeg me af of zulke borrel avonden ook ergens anders gegeven wordt dan Arnhem? Want ik zou er eens graag naartoe willen, zou best de gezichten achter al die lvdv willen zien...Ik kom uit Zuidlimburg en wordt er dus ook borrels gehouden in Limburg? Ik heb wel een rijbewijs maar heb vorige week een auto ongeluk gehad dus auto harstikke kapot maar het belangrijkste dat ik nog heel ben Glimlach maar heb dus geen vervoer en met de trein gaan doe ik niet zo graag want ik vind echt die treinkaartjes schreeuwend duur!! Niet dat ik krenterig ben of zo, integendeel maar door die toestand met mijn ex zoals huis verkopen en met schulden achtergebleven enz is het toch wat moeilijker voor mij...

Ik hoop dat een van jullie mijn vraag kunnen beantwoorden...
Ik hoor het wel, veel liefs, Pino

afbeelding van anonymous

Ik heb precies omgekeerde,

Ik heb precies omgekeerde, woon helemaal in het Noorden en heb wel rijbewijs maar geen auto. En tja en de trein die ik moet halen om weer terug te komen gaat niet heel laat dus voor mij is het ook beetje moeilijk..... haha wat n gedoe

afbeelding van jelle71

Ik geef de voorkeur aan de

Ik geef de voorkeur aan de zaterdagen maar heb nu gekozen voor vrijdag de 20e. Als het in Arnhem is, komt zaterdag me beter uit. (ivm oppas)

afbeelding van Ikke78

Misschien dat ik ook van de

Misschien dat ik ook van de partij ben.... Is vlakbij....
En vorige borrel was onwijs gezellig!

afbeelding van Incognito78

Ha die Pinowe hadden een

Ha die Pino

we hadden een borrel gepland met de leden die er zin in hadden, al met al best een aardige groep. Helaas heeft het weer roet in het eten gegooid waardoor de borrel eigelijk geannuleerd is. Uiteindelijk waren we met zijn 3en en was dat ook leuk.

Maar goed we willen wederom een borrel plannen zodat de rest ook gezellig kan komen, deze wordt in Arnhem gehouden meer info in vorige blogs (kijk bijvoorbeeld eens op de post "borrel")!
Dus als je zin hebt ben je ook welkom Glimlach Gezellig hooor! Even je zinnnen verzetten!

Groetjes Incognito78

'We all stand together'

afbeelding van Climb

Den Haag

Gaan er mensen vanuit Den Haag naar Arnhem? Lijkt me wel gezellig, al is 't verweg. En mijn ex komt uit Arnhem...

afbeelding van pino

even een vraagje: wat houdt

even een vraagje: wat houdt dat eigenlijk in die "Borrel, de herkansing" in? Gaan jullie dan elkaar ontmoeten of zo?
misschien heb ik niet goed gelezen of iets gemist maar ik zou graag een uitleg vragen als dat kan? Alvast bedankt groetjes Pino

afbeelding van Angelo

borrel

Dag Pino,

Als ik zo terug lees naar berichten van voor mijn tijd, dan merk ik dat er regelmatig de behoefte is om elkaar eens te zien. Er is altijd wel iemand die opstaat en roept om iets te organiseren. Wat ik uit de berichten van het verleden begrpen heb, is dat het ook altijd best gezellig is op dit soort bijeenkomsten.

Een paar weken geleden besloot Incognito om de touwtjes in eigen hand te nemen en een borrel in Arnhem te organiseren. We hadden voor deze borrel gestemd en waren op 30 december uitgekomen. Helaas wilde het KNMI eigenlijk niet dat wij elkaar zouden treffen en besloot een weer-alarm af te geven. Hieraan hebben de meesten gehoor gegeven. Slechts drie gekken (Incognito, Puk en ondergetekende) hebben het in hun hoofd gehaald om niet af te bellen en toch op te komen dagen.

Ondanks de lage opkomst was het een hele leuke avond. Ik geloof dat we ergens tussen twee en half drie eens op huis aan zijn gegaan.

Maar omdat we maar met zo weinigen waren, willen we het nog maar een keer proberen. Vandaar "de herkansing".

En om het nogmaals te zeggen: de borrel is open voor iedereen.

Groetjes,
Angelo

afbeelding van eeffie

Dank je vandaag ietsie beter

Dank je vandaag ietsie beter maar nog slap, vanavond wellicht alleen en mijn ex en zijn liefje geven een big party dat doet pijn. Eerst gaat ze vreemd met hem dan krijgen ze dus een relatie en dat loopt nu al meer dan een jaar heel goed en dan nu zelfs een mega party, ik ken hem niet terug, was hij maar zo bij mij geweest...snik
Maar die borrel komt en dan is dat mijn jaarwisselings party

Eeffie