chasing the chaser, hoe terug te draaien, ADVIES, HELP

afbeelding van Trustinangels

beste,

het is al jaren geleden dat ik hier op dit forum een bericht heb geplaatst. toen die tijd gingen mijn blogs vooral over het verlies van mijn ex Frank, welke het had uitgemaakt. het is nu bijna twee jaar verder maar helemaal over hem heen ben ik nog steeds niet en zal ik ook nooit geraken.

Nu heb ik in de afgelopen twee jaar wel weer gedate en ook een relatie gehad van ong drie maanden, echter ging deze persoon continue vreemd en dus heb ik er een punt achter gezet. verder heb ik veel gedate maar heb ik met niemand meer echt een klik gehad zoals ik dat met frank had. tot ongeveer twee weken geleden. dit was een jongen die ik online heb leren kennen en die ik eerst eigenlijk niet eens een kans wou geven, omdat ik hem eruit vond zien als een typische fuckboy en hij leek alleen al op foto te mooi om waar te zijn. uiteindelijk na een tijdje moeite vanuit zijn kant heb ik wel met hem afgesproken en hebben we de eerste date echt zo een geweldige klik gehad en hebben het zo leuk en gezellig gehad. heel lang geleden dat iemand me zo heeft laten lachen de hele tijd.
en hier ging het dus mis. omdat het zo geweldig was ben ik over enthousiast geraakt en ben ik degene geweest die meteen een dag of twee dagen erna hem heb gebeld voor een tweede afspraak, waar hij wel ja tegen zei. wel merkte ik al ietjes dat hij wat korter was in antwoorden en berichtjes sturen. de tweede date was geweest en deze was ook super leuk. echter als ik terugkijk was ik hier al te toegankelijk naar hem toe en gooide mezelf letterlijk op hem en viel er dus niks meer te chasen voor hem als het op mij aan komt. ook na deze date was ik eigenlijk al helemaal in paniek en aan het huilen etc omdat ik al aanvoelde dat ik niks meer van hem zou horen of iets. toch bleef ik hem na de date appjes sturen en probeerde ik weer met hem af te spreken. echter werden mijn berichtjes heel vaak gewoon compleet genegeerd nu.
de klik die we hadden was er wel echt, dat heeft hij zelf ook gezegd. wel heeft hij ook aangegeven dat hij ontzettend bang is om echt weer wat te voelen voor iemand om iets te beginnen omdat hij heel erg gekwetst is geraakt door zijn ex, ook twee jaar geleden.
Maar al met al heb ik hem dus eigenlijk weg gejaagd door zelf zo enorm te jagen op hem, wat je als vrouw echt alles behalve aantrekkelijk maakt en hoe hij mij in principe ook niet kent, want eerder moest hij echt zijn best doen mijn aandacht te krijgen etc. mijn laatste berichtje was een berichtje waarin ik wel op een leuke en spontane en grappige manier vraag of hij nog een volgende keer wil afspreken. dit heb ik echter afgesloten met een bericht waarin ik zeg, maar ik bel je van de week wel een keer,is makkelijker:)

omdat ik zo een klik wel echt al zo lang niet meer heb gehad en ik het ook niet zomaar weg wil gooien allemaal zou ik graag advies ontvangen hoe ik het nu het beste kan aanpakken om zijn aandacht en interesse terug te winnen. zodat er misschien nog een derde date kan komen en ik mezelf ook kan herpakken en dit ook kan laten zien en voelen aan hem.

afbeelding van mrpither

Re:

Je kan weinig doen denk ik.

Verbreek alle contacten en wacht af.
Ga wel gewoon verder met je leven.

afbeelding van Mereltje11

Herkenning

Wauw alsof ik m’n eigen verhaal lees, zie mijn blog van vorige week. Zoals je zelf al schrijft heb je ‘m inderdaad helaas een beetje ‘afgeschrikt’ met je beschikbaarheid al vind ik dat niks om je voor te schamen, enkel enthousiasme! Ik heb met mezelf afgesproken om er even een tijdje overheen te laten gaan. Als het gevoel vanuit mij dan nog steeds zo sterk voelt stuur ik toch een berichtje zonder het direct weer zwaar te maken. Maar om weer ‘n opening tot gesprek te vinden. Voor nu lijkt het, hoe verleidelijk ook, enkel averechts te werken om ook maar iets te sturen/bellen oid. Maar mocht dir klik echt zo sterk zijn dan is die er over een tijdje nog steeds

afbeelding van Roos73

mannengeheimen.nl

Heb je die site wel eens bekeken? Staan best nuttige verhalen en tips op als het gaat om mannen (relaties en alles eromheen). Geschreven door een man dus in ieder geval vanuit ervaring.

Het is een lastig verhaal. Wat is het juiste? Contact opnemen en verder afschrikken of geen contact opnemen met het risico dat je wordt vergeten?

Ik wens je wijsheid toe!