Chatten op Ldvd.nl

afbeelding van tijs

Na veler verzoek hadden we vandaag tijd om een chat functie op de site te zetten. Hij is nog niet helemaal ideaal maar hij lijkt goed te werken. Als je bovenaan deze pagina op "chat!" klikt kan je hem uittesten. Eventuele opmerkingen over de chat of andere zaken kan je kwijt in het forum.

afbeelding van Janis

Best ingewikkeld, hoe nu verder.........................

Beste lezer,

Alvorens ik verder ga vind heel fijn dat zo een site bestaat en jullie alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal.

Heb 12 jaar geleden mijn inmiddels ex-vriend leren kennen. In die 12 jaar ging het niet zo lekker en ondanks ben ik altijd gebleven en probeerde het beste van te maken. Het werd van kwaad tot erger hiermee bedoel ik huiselijkgeweld, elke dag weg gaan soms zelf dagen weg blijven zonder a of b te zeggen. Had voor mij zelf besloten om maar te stoppen met deze relatie en werkte er ook rustig aan. Gezien eerdere pogingen die ik had ondernomen met hem om het uit te praten niet hielp was hij dus niet op de hoogte van mijn plannen. Op gegeven moment begon ik mij te vervelen en had besloten eens te surfen op een datingsite voor de fun. Tot mijn grote verbazing werd deze fun werkelijkheid.

Het klinkt stom maar ik leerde ene W. kennen zal hem maar even zo noemen. W. had een relatie van 4 jaar achter de rug zijn ex was er ook vandoor met een ander. We chatten met elkaar de eerste dag tot diep in de nacht en het klikte vrij meteen, het voelde zo vertrouwd. Heb hem over mijn toen huidige relatie verteld. W gaf zoveel tips dat het heel duidelijk was dat hij genoeg van mij had( vreemdgaan, elke dag weg etc) en ik sprak W. zo vaak tegen dat het niet waar was enzo.
W. vond mij zielig en vond dat ik aan hem moest denken als het met mij niet zo goed ging.

Het contact tussen mij en W. werd steeds intenser wij belden en smsten elkaar elke dag wij zaten vaak tot diep in de nacht met elkaar te chatten. Hij was er voormij. Het voelde zo ontzettend goed. Na 2 weken hadden wij besloten af te spreken. Voelde mij ontzettend schuldig naar mijn ex toe en dat maakte ik W. ook duidelijk hij vond dat ik mij niet schuldig hoef te voelen gezien mijn ex niet om mij gaf. Ik twijfelde ontzettend of ik het moest doen of niet en op advies van mijn beste vriendinnen ben ik toch maar naar die date gegaan. Onderweg zelf twijfelde ik heel erg en heb hem zelf 2 uur laten wachten. We hebben een strandwandeling gemaakt en hij maakte een sexistische opmerking waardoor ik een afkeer van hem kreeg. Omdat wij al een planning gemaakt hadden voor die avond besloot ik toch mij aan de planning te houden. Na de strandwandeling gingen wij naar de bios. Toen wij in de bios zaten kon hij het af en toe niet laten om aan mij te zitten, vasthouden. voelde vertrouwd, vreemd en heerlijk tegelijk.

Ik heb een goede opvoeding gehad en was best preuts maar wat zich afspeelde die avond moest ik zelf zo van schrikken en jullie waarschijnlijk ook. Had tegen mijn ex(had toen nog een verkering) gezegd dat ik niet thuis zou slapen die nacht maar bij mijn vriendin wat ook de planning was. Na het bezoekje aan de bioscoopje zou W. mij afgezetten eerst bij mijn vriendin maar ik was van gedachten veranderd en besloot naar huis te gaan. Toen ik wilde uitstappen gaf ik hem een afscheid kus zelf weet ik het niet meer hoe dat ging maar die afscheid kus veranderde in een heftige sexpartij waar ik niet echt trots op ben achteraf maar wel van genoten heb. Tijdens die partij zei W. dat hij weg van mij was, samen met mij oud wilde worden en kindjes van mij wilde. Ik schrok best van we kennen elkaar amper.

Voelde mij schuldig thuis aangekomen trof ik mijn ex aan met zijn 20 jaar jongere minares in ons huis op ons bed. Best een pijnlijke confrontatie W. had dus gelijk. Was te stom om het te beseffen. Was er best verdrietig over en wilde mij zelf van kant maken. Belde W. overstuur dat ik mijn zelf van kant ga maken. W. was na 100 km rijden eindelijk thuis aarzelde niet en haalde mij weer op . Ik deed mijn verhaal en storte mij volledig op W. Had nog gevoelens voor mijn ex en hij had ook spijt van zijn daad en probeerde mij terug te winnen.

Had inmiddels mijn ex het huis uit gezet omdat hij ook geweld bij mij had toegepast werd van kwaad tot erger omdat ik hem niet terug wilde. Deed pijn hou ziels veel van hem en stortte mij volledig op W.
W. op zijn beurt was ook weg van mij. Ik hoefde hem maar even te bellen en hij stond voor mij klaar. Had hem zelf thuis uitgenodigd en wij hebben veel lol beleefd met elkaar, W. wilde dat ik bij hem introk en hij beloofde dat hij er voor mij zou zijn. ik vond het echter geen goed idee. Mijn ex werd steeds vervelender ook naar W. toe waardoor ik niet meer wist waar ik aan toe was en mij schuldig begon te voelen dat ik na 12 jaar mijn ex zo op straat had gedumpd. Heb toen besloten mijn ex weer in huis te nemen en hem tijdelijk onderdak te bieden maar hij had wat anders in gedachten dus begon hij mij tegen mijn zin te betasten en geweld toe te passen. Heb het gelukkig overleefd.

Het probleem is nu dat ik ziels veel van W. ben gaan houden zo erg dat ik geen zin heb in niets en niemand. Voel mij zo leeg van binnen.
W. ziet het niet meer zitten en trekt zich steeds terug hij vind dat hij stom geweest is en wil geen contact meer met mij. Er is namelijk te veel gebeurt en er kwam steeds wat tussen als wij wat hadden afgesproken. Hij wilde onlangs nog met mij afspreken om bij te praten maar heb er van af gezien omdat ik vond dat ik hem geforceerd had was on uit genodigd bij hem langs geweest. Hij heeft het er erg moeilijk mee. Ik begrijp hem volkomen. Ik word steeds gekker en probeer mij in te houden maar het word steeds erger ............ ik heb nog nooit zo veel voor iemand gevoeld en heb voor het eerst om iemand gehuild. . Hoe moet ik hier mee omgaan, hoe nu verder....?

Groet,
Janis

afbeelding van johnny bravo

100% eerlijk zijn

mensen voelen als je iets achterhoudt of niet eerlijk bent. je zal hem echt moeten laten merken dat je voor hem gaat en 100% eerlijk bent, ik denk dat dan alles goed komt.

afbeelding van sientje23

hoe kom ik over mijn ex heen

het is voor mij nog heel moeilijk, het is tussen mij en me ex nu bijna 2 maanden uit en ik ben nog zo gek op hem dat ik niet meer weet wat ik moet doen.
ik geef nog heel erg veel om hem en wil hem graag terug.