Confused

afbeelding van Gast

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog geschreven heb vele dingen die er zijn gebeurt , waardoor ik nog steeds in twijfel wordt gebracht door haar, Ik heb er geen behoefte meer aan, om haar überhaupt te spreken , maar toch blijft ze het contact steeds weer opzoeken met mij.

Zelf nadat ik heb aangeven bijna 2 maanden gelden er klaar mee te zijn voor mezelf en ik er geen moeite meer voor doe. om elke keer weer die deksel op mijn neus te krijgen, ik heb de energie en kracht er niet meer voor, laat staan de pijn die er toch elke keer weer bij komt kijken.

Maar aan de andere zijde is het zo'n dubbel gevoel, ik die nog steeds ziels veel van haar hou, en dat zal ik altijd blijven doen ze heeft een plaats in mijn hart verovert .... dat is duidelijk. Maar wat het zo moeilijk maakt voor mij is dat er nog contact is, en aan de andere kant ben ik hier best blij mee het schept misschien weer hoop voor mij?. Maar aan de andere kant wil ik dit ook niet meer omdat je na die tijd weer klote gaat voelen en dat gevoel van gemis weer extra aanwezig is.

Maar wat ik dan ook het vreemde van het verhaal vind waarom ze vanaf nu wel in 1x contact met me zoekt en wat kleine toenaderingen maakt. Immers ik heb 2 maanden gelden gezegd ik ben er klaar mee ik doe er geen moeite meer voor???
Nadat ik dit heb gezegd is het bijna een dikke maand stil geweest, en toen begon het vanaf haar zijde kleine berichtjes /appe te sturen om vervolgens het contact op te zoeken met mij onder het moto ik ben gewoon erg benieuwd hoe het met je gaat jaja

Ben momenteel gewoon erg in de war en weet mij zelf, geen raad met deze situatie wel , niet , wel , niet .
En ja er moet natuurlijk een tijd komen van het echt los laten , en dat ik gewoon niet meer reageer op de berichtjes die ze me stuurt en de telefoontje die ze maakt naar mij . Maar eerlijk gezegd heb ik hier de kracht gewoon nog niet voor, en krijg ik een deken van gedachtes over me heen van haar en vervolgens ga ik appe of berichten en bel ik haar terug ....

Het is allemaal een erg verwarrend verhaal

DM

afbeelding van Dirk30

Ik vrees een beetje dat je

Ik vrees een beetje dat je een speelbal aant worden bent. Ik geef het toe, als het gevoel er toch nog is, is het heel leuk om nog aandacht te krijgen van die ene. Meer nog, het voelt goed aan want je voelt je geliefd, iets wat menselijk is. Maar dit kan ook een valkuil zijn. Maar ik vrees dat in dit verhaal het einde zal zijn dat jij weer gekwetst gaat achter blijven en zij vrolijk verder gaat. Jij moet nu ff jezelf op de eerste plaats zetten en het contact afkappen. De reden waarom je dit nog niet doet is omdat er nog hoop is. Geef toe, het is toen geëindigd met een reden. Denk je niet dat, als en indien als, je weer een relatie met haar zou aangaan, je in herhaling gaat vallen. Mss dat er weer ruzies of oude geschillen gaan opduiken. Ik heb zo het gevoel dat ze niet weet wat ze wilt. Maar het gaat volgens mij uitdraaien dat zij jou weer gaat verlaten. En ondertussen heb je echt kostbare tijd verspeeld. Daarom beste, schenk eens nu aandacht aan jezelf. Voor jou eigen goed. Trap niet in haar valkuilen ( en ik wil de vrouwen onder ons niet beledigen), want daar zijn vrouwen heel subtiel en geraffineerd in. Misschien dat je eens wat aandacht moet geven (en dus krijgen) aan andere vrouwen.

afbeelding van petals

ben het wel met Dirk eens

ben het wel met Dirk eens hoor, met mijn ex van 5 jaar terug heb ik nog een jaar lang contact blijven houden, hij was er elke keer stellig in dat het niks meer zou gaan worden en ik bleef stiekem toch hoop houden, en we bleven elke keer toch contact houden. Op een gegeven moment heb ik wel echt de knoop doorgehakt en het contact zelf afgekapt. Pas dan kan je verder. Het is moeilijk het is zwaar maar wil je dan uiteindelijk zo door blijven gaan?

afbeelding van Dondemiamor

@dirk en petals

Bedankt voor jullie reactie ,

Ik dacht al een klein beetje dat ze een spelletje aan het spelen was met mij , maar ja je wil het niet zien he. En inderdaad dat wat je aangeeft hoop houden en een stukje strohalm waar je dan aan vast gaat houden.
Maar toch heeft ze ook dingen gezegd tegen mij en verstuurd dat ik denk van ok ???? dit kan toch gewoon geen spel zijn van haar?????

En mocht dit dan wel het geval zijn , wat in dan in godsnaam de reden voor dit vermaak van haar kant dan ???
Om mij dan alleen maar te peilen hoe ik ervoor sta , of me nog verder de grond in te trappen , of zijn er nog wel gevoelens van haar zijde maar omdat ze niet weet wat ze wil dat ze dit doet . Ik snap en kan de reden van deze speelbal die ik nu ben niet bedenken en het nut er van haar zijde gezien dan . Zeg dan gewoon zoek het lekker zelf uit en ik bericht je nog wel eens maar verder niks, maar dit is gewoon klote zo.
Het is niet als of we ruzie zijn uitmekaar zijn gegaan of zo zekers niet....! En ja ze weet inderdaad niet wat ze wil dat is haar ten voeten uit wel, niet wel, niet en dat maakte mij gewoon ook erg onzeker omdat ik gewoon duidelijk wilde hebben over hoe het er nu voor staat en verder.

Ik denk dat er voor mij dan niks anders opzit dan het contact wat zij dan zoekt met mij , gewoon te verbreken of verbreken gewoon er niet meer op reageren als ze wat stuurt of als ze me belt..... Hoe moeilijk dit dan ook gaat worden voor mij zucht nieuwe fase in moeten gaan.

DM

afbeelding van rozenblaadje

@Dondemiamor: weg?

Hey lieverd, waar ben je??? Je bent plots weg, zonder afscheid te nemen Verdrietig

afbeelding van waterman

Dondemiamor

Heeee buddy........... het allerbeste voor je